Circulatia este intrerupta duminica pe A2 Bucuresti - Constanta, la kilometrul 50+500 de metri, dupa ce un autotren a derapat in santul de colectare a apelor pluviale.

"La aceasta ora, pe A2 Bucuresti - Constanta, circulatia este intrerupta pe sensul de mers catre litoral, la kilometrul 50+500 de metri, pentru a se permite repunerea pe roti a unui autotren care a derapat in santul de colectare a apelor pluviale", informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane intr-un comunicat, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, din aceasta cauza, se pot forma coloane de autovehicule.

Totodata, conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste intelegere fata de situatia creata si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

"Se estimeaza ca, in aproximativ 30 - 45 de minute, traficul sa revina la normal", se mai spune in comunicat.

UPDATE: News.ro relateaza ca autotrenul, care transporta berbecuti dinspre Bucuresti catre Constanta, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat in canalul de colectare a apelor pluviale, soferul fiind ranit usor.

In urma accidentului, cateva dintre animalele care erau transportate au murit.

Soferul autotrenului le-a declarat politistilor ca a adormit la volan si s-a trezit cu masina in canalul colector pentru apele pluviale.