Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost depistat de trei ori de politistii Brigazii Rutiere conducand un autoturism neinmatriculat, fara a poseda permis de conducere.

"La data de 10 mai, in jurul orelor 2,45, politistii (...) au oprit pentru control un autoturism inmatriculat in Germania care se deplasa pe bulevardul 13 Septembrie din Bucuresti. La verificarea documentelor conducatorului auto si a autoturismului politistii au stabilit ca vehiculul figura radiat din circulatie in Germania, iar conducatorul auto nu poseda permis de conducere", potrivit Biroului de presa al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres.

In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca soferul mai fusese depistat pe 30 martie conducand fara permis un alt autoturism neinmatriculat si i s-a intocmit dosar penal.

Tot la aceeasi data, in jurul orelor 5,00, politistii Sectiei 15 Bucuresti l-au depistat din nou pe barbat conducand acelasi autoturism pe soseaua Oltenitei din Capitala.

A fost intocmit un nou dosar penal, politistii dispunand retinerea acestuia pentru 24 de ore.

'La data de 11 mai, barbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventiva, iar acestia au sesizat instanta de judecata pentru a dispune in consecinta. Instanta de judecata a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile', arata sursa citata.