Un numar de 24 de jandarmi au misiunea de a asigura ordinea publica in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu, dupa ce o autoutilitara a fost implicata intr-un accident si a lovit doua persoane pe o strada din localitate, iar cateva sute de localnici s-au adunat la fata locului amenintandu-l pe sofer, relateaza Agerpres.

In urma accidentului, o femeie in varsta de 22 de ani a decedat in drum spre spital, iar fiul acesteia, in varsta de doi ani, a fost transportat la un spital din Capitala.

"Un sofer in varsta de 40 de ani din localitatea Bolintin Vale, aflat la volanul unui autocamion, a lovit pe o strada din localitate o femeie de 22 de ani si pe copilul acesteia care se deplasau pe marginea drumului, la fata locului adunandu-se mai multe persoane nemultumite", a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Din declaratiile martorilor, accidentul s-ar fi produs intr-un cartier de romi, iar acestia s-au adunat la fata locului, pentru asigurarea ordinii si pentru ca situatia sa nu degenereze fiind trimisi in zona mai multi jandarmi si politisti.

Soferul a fost condus la politie pentru cercetari, el nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, dar acum este cercetat pentru ucidere din culpa.