Doi tineri de cetatenie engleza si respectiv israeliana, studenti la o universitate din Constanta, au fost arestati preventiv dupa ce, cu ajutorul unui complice care este tot cetatean strain, au batut si jefuit un coleg german, relateaza Agerpres.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta au informat, duminica, printr-un comunicat remis presei, ca cei trei tineri au patruns luna trecuta in locuinta cetateanului german, l-au agresat fizic, amenintat si deposedat de suma de 900 de lei.

Studentul german a fost batut si amenintat ca va fi "supus unor suferinte fizice" pentru ca agresorii nu primeau de la el suma de 4.000 de euro pe care le-ar fi datorat-o acestora.

Victima a reclamat cele petrecute si, ulterior, politistii i-au prins pe doi dintre agresori, un israelian de 23 de ani si un englez de 29 de ani, pe numele lor fiind emise de judecatori mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

"Cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si violare de domiciliu, in vederea depistarii si celui de al treilea suspect, a stabilirii concrete a situatiei de fapt si luarea masurilor legale ce se impun", conform IPJ.