​CFR Cluj nu a găsit încă drumul spre succes în play-off. Echipa antrenată de Adrian Mutu a remizat la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, scor 1-1 și este la 7 puncte de liderul FCSB, care are un meci mai puțin disputat.

Cristi BalajFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Adrian Mutu, concluzii după al doilea meci fără succes pentru CFR Cluj - Obiectiv surprinzător anunțat de antrenorul ardelenilor

Cristi Balaj crede că CFR-ul ar fi trebuit să primească penalty la contactul dintre Niczuly și Bîrligea

CFR Cluj a făcut un nou pas greșit în play-off după înfrângerea cu Universitatea Craiova, însă ardelenii au fost nemulțumiți de arbitraj în confruntarea de la SFântu Gheorghe.

Elevii lui Adrian Mutu au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 3, la un contact în careu între Niczuly și Bîrligea, însă centralul George Găman nu a acordat penanlty și nici nu a fost sesizat din camera VAR.

La finalul partidei, Cristi Balaj, fost mare arbitru român și actualul președinte al celor de la CFR Cluj, a adus acuzații grave la adresa arbitrajului și i-a transmis un mesaj și lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Au fost lovituri de pedeapsă împotriva noastră pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.

Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii. Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact?

Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul, să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?

Din păcate, și la golul marcat de noi, înaintea cornerului, a fost ofsaid. În acel moment trebuia deja să fie 1-0 pentru noi!

Totul a culminat cu faza din minutul 84, când Otele e în spatele fundașilor și e oprit. Nu există o împingere evidentă ca să existe intervenția arbitrului la faza cu Michael! Să inventezi tu un henț, un fault?!” - a declarat Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, potrivit Prima Sport.

>> Veste bună pentru Dinamo - Condițiile în care meciul cu Petrolul s-ar putea juca cu spectatori

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. FCSB – 35 puncte

2. Universitatea Craiova – 28 *

3. CFR Cluj – 28 p *

4. Rapid – 28 p *

5. Farul – 25 p *

6. Sepsi Sf. Gheorghe – 23 p *

* Echipele care au beneficiat de rotunjire la înjumătățirea punctelor.