​Fratii Alexandru si Maria Gradisteanu au decis sa porneasca o afacere, dupa multi ani de munca "in folosul tuturor", cu gandul ca vor sa aiba ceva al lor. Asa au aparut "Atelierele Creative Unite". Creaza produse noi, de la zero, ofera servicii de productie publicitara speciala, dar se axeaza si partea de workshop-uri. Motorul din spatele afacerii este ideea ca "faci ceva ce stii ca e al tau".

Maria si Alexandru GradisteanuFoto: Smile Media

"Ne-am nascut asociati, de la inceput. Mama noastra a fost antreprenoare si ne-a educat in spiritul acesta. Dupa multi ani de munca in folosul tuturor, ne-am hotarat sa facem ceva al nostru, pe baza experientei si maturitatii dobandite prin munca in alte locuri", povesteste Alex.

Ce ii incurajeaza sa mearga mai departe? Faptul ca se inconjoara de frumos, dar si bucuria de a vedea ca filosofia lor de viata functioneaza si ca oamenii cauta, intr-adevar, frumosul.

Planul lor de afaceri este unul simplu: "facem lucruri frumoase, pe care incercam sa le vindem unor oameni care apreciaza frumosul. In realitate este vorba despre cautat clienti care sa isi doreasca lucruri frumoase", spune Alex.

Din aceeasi serie: