Cântăreața Andreea Bălan a fost transferată, miercuri dimineață, din secția de terapie intensivă în salon, evoluția stării ei fiind favorabilă, după stopul cardio-respirator suferit luni seară, în timpul operației de cezariană, au anunțat miercuri seară reprezentanții Sanador. "E stabilă, conștientă, comunicativă, veselă, și-a văzut copilul, familia. Cred că și contactul cu copilul a ajutat", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Cristian Pandrea.

Andreea BalanFoto:

Reprezentanții Sanador au precizat că decizia transferului cântăreței de la terapie intensivă în salon a fost luată în cursul dimineții de miercuri.

"Este un eveniment care se întâmplă foarte rar", spun reprezentanții clinicii, adăugând că, pe măsură ce trece timpul după stopul cardio-respirator suferit, "riscurile scad" în cazul cântăreței.

Cântăreața Andreea Bălan a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Andreea Bălan (34 de ani) a născut luni seară al doilea său copil, o fetiță.

Andreea Bălan este cunoscută în calitate de cântăreaţă de muzică pop şi dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în emisiunea "Ba Da, Ba Nu", și a devenit cunoscută ca membră a duo-ului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat șapte albume. Formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. A lansat în 2002 primul album solo, "Te joci cu mine". Se numără printre cel mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor susținute din 2008 până în prezent.