Da, ati citit bine. Nava in cauza este inconjurata de o aura portocalie, care creste si scade in intensitate si prezinta, atunci cand se deplaseaza, mai multe lumini pulsatorii de culoare rosie. Nava a fost semnalata inclusiv in seara de 13 mai a.c., in partea de vest a orasului, la un unghi de 30 de grade de sol si a ramas la punct fix circa 60 de minute.

Fenomenul a fost semnalat si de un post de televiziune, care a filmat evenimentul.

De unde pana unde asemenea interes al extraterestrilor pentru un oras balnear ca Techirghiol, sinceri sa fim ne-am intrebat si noi. Si dupa indelungi analize am ajuns la concluzia ca sigur curiozitatea de interes pentru OZN este primarul Petre Nicolae.

Extraterestrii, uimiti de longevitatea sa exercitata in aceasta funtie, precum si de infatisarea sa pantagruelica, se pare ca vor sa-i propuna un schimb de experienta pe planeta lor pentru revigorarea managementului actului de conducere dupa... ureche, comision si spaga.

Intelegerea, cu toate ca a fost parafata si a beneficiat de acordul primarului Petre Nicolae, care in clauza din contract le-a cerut expres acestora sa foloseasca metodele lor paranormale pentru ca prostimea sa-l aleaga din nou primar la Techirghiol, nu s-a realizat insa.

Si asta deoarece, desi au incercat toate metodele specifice stiintei lumii din care au venit, extraterestrii, cam doi la metru, in raport cu primarul Petre Nicolae, n-au reusit sa-i bage acestuia in OZN nici macar capul sau mare, d-apoi ditamai.... fundul.

In cele din urma, din cauze de avarie a navei, extraterestrii l-au lasat pe primarul Petre Nicolae de izbeliste, sugerandu-i sa puna mana pe carte, sa-si dea examenele si sa se apuce si el de munca, asa cum ii sta bine unui profesor de fizica, si sa se lase de excrocherii, ca nu mai tine.

Mai ales cu posibilele tentative de fraudare alegerilor la Techirghiol, prin mana lunga a supusului sau Ali Birsen, si altii carora deocamdata le pastram anonimatul. In ceea ce priveste nava extraterestra, care mai bine de doua saptamani poate fi vazuta pe cerul Techirghiolului, in partea de vest a orasului, va vom tine la curent, iar pe primarul Petre il vom aborda in numerele viitoare.