Candidatul Aliantei DA din partea PNL, Gabriel Sandu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca singurul lucru existent in exces la Braila este noroiul: "Acesta se gaseste la tot pasul, e mult, mult de tot, intra p^na la casele oamenilor".

Filiala PNL Faurei i-a informat zilele trecute conducerea Aliantei DA Braila ca primarul localitatii nu le da voie sa imparta afise electorale cetatenilor. Imediat, liberalul Gabriel Sandu s-a deplasat la fata locului pentru a constata acest lucru si astfel, a reusit sa stea de vorba si cu cetatenii din zona.

Acestia l-au rugat, printre altele, sa intervina pentru suspendarea obligativitatii tinewrilor de a face armata: "Acesta va fi primul lucru pe care il vom face, daca vom c^stiga alegerile. Ca sa intram in NATO avem nevoie de o armata de profesionisti care sa fie conditionata de economia nationala" sustine Sandu.

In opinia liberalului Gabriel Sandu, "primul guvern al Aliantei DA, nu trebuie sa stea mai mult de un an-un an jumate, adica trebuie sa rezolve problemele si dupa doi ani sa plece. Daca populatia care a votat cu Alianta considera ca noi nu ne-am indeplinit promisiunile, imediat vom pleca. Noi trebuie sa-i ajutam pe cei saraci, sa le oferim locuri de munca".