Deputatul Dan Mihalache a mai dat o lectie de politica colegilor cu „fumuri de vedete" din filiala PSD Maramures. O lectie de eficienta, de organizare, de cum se poate face politica pentru acest judet, chiar daca esti din Capitala.

In fata presei, deputatul Dan Mihalache si-a inaugurat site-ul personal, actiunea fiind prima de acest gen din Maramures. Din declaratiile deputatului, premiera are ca tinta electoratul tanar, instruit, segment in care PSD nu a avut prea mult succes in alegeri.

„Va fi o modalitate de comunicare interactiva care se adreseaza, in primul rand, electoratului mai tanar, care are acces la formele moderne de comunicare", a spus Mihalache.

Site-ul deputatului de Maramures () va putea fi accesat de alegatori pentru a afla noutatile legislative, initiativele deputatului si ale PSD, conferinte de presa, informatii de partid, una peste alta cam tot de tine de activitatea parlamentara a lui Mihalache si are un interes pentru alegatori.

In scurt timp, deputatul PSD va avea doua ore pe saptamana in care va discuta pe chat cu simpatizantii, membrii, ori nemembrii PSD. Si pentru ca aceasta initiativa sa fie perceputa corect de presa baimareana, pe site sunt link-uri spre toate publicatiile locale maramuresene.

„Am facut acest lucru cu credinta ca asa trebuie sa fie, dar si, de ce nu, sa am si eu link-uri de prezentare pe paginile web ale publicatiilor pe care le reprezentati", a mai spus Mihalache.

Man este un nebun

Deputatul PSD a afirmat ca, alaturi de alti colegi deputati PSD, a sustinut o initiativa de modificare a Legii electorale in sensul introducerii votului uninominal: „este o noua realitate politica, am asistat la o concentrare a sistemului politic, a sistemului de partide politice, benefica pana la un punct. In aceste conditii, guvernele sunt, practic, la mana partidelor mici.

Prin votul uninominal s-ar elimina acest neajuns."

Legat de schimbarile in serviciile descentralizate si in societati de interes national, care au inceput sa aiba loc si in Maramures, deputatul considera ca schimbarea lui Ovidiu Galca de la carma Remin este o gafa a ministrului economiei, Codrut Seres. „Ce pot sa mai spun, probabil cei din Alianta DA vad in Remin o vaca buna de muls, inca.

Nu cred ca schimbarea are legatura cu pariurile deputatului democrat, Mircea Man. Nu pot crede in pariurile lui Man, deoarece nu este sanatos la cap si nu pot crede in pariurile unui om nebun!", a spus Mihalache. Este prima data cand deputatul PSD iese in public cu o declaratie de o asemenea duritate, semn ca disputele politice au inceput. Sa vedem cine intelege acest lucru.