Reintorsi din deplasarea de la Zalau si fericiti ca echipa lor a castigat, cativa fani ai lui "U" au trecut prin fata hotelului, au scandat numele echipei favorite si au adresat cuvinte injurioase la adresa "feroviarilor", care se aflau in cantonament.

Speriat de eventuala repetare a episodului din 9 aprilie 2005, cand mai multi jucatori de la CFR Ecomax, impreuna cu maseurul Eugen Jascau, au fost luati la bataie in acelasi loc, unul dintre bodyguarzii angajati de CFR a chemat intariri.

Dupa numai cinci minute, aproximativ 30 de jandarmi de la Batalionul 89 Mobil al Jandarmeriei Cluj si-au facut aparitia. Despre ceea ce s-a intamplat in continuare, ca de obicei in aceste cazuri, versiunile celor doua parti sunt total diferite.

Jandarmii sustin ca nu au intervenit in forta, pentru ca suporterii nu au coborat din masinile particulare, ci doar i-au injurat pe componentii echipei CFR Ecomax.

Colonelul Gavril Luca ne-a declarat ca subalternii sai nu au fost nevoiti sa foloseasca forta. "La vederea masinii cu jandarmi, suporterii Universitatii au parasit zona. Noi am retinut, insa, cateva numere de inmatriculare, pe care le avem sub observatie", a afirmat colonelul. Pe de alta parte, fanii lui "U" sustin ca jandarmii i-au lovit fara motiv.

"Eram acolo, in fata hotelului, si un jandarm m-a luat de gat. Nu faceam nimic. Mergeam spre casa, dupa ce autobuzul cu care am venit de la Zalau ne-a lasat in Parcul Mare", ne-a declarat, sub protectia anonimatului, unul dintre suporterii "Sepcilor rosii". Acesta sustine ca jandarmii au actionat in forta, lovind cativa adolescenti din galeria Universitatii.

La ora petrecerii incidentului, circulatia in fata hotelului "Sport" a fost blocata timp de aproape zece minute. Soferul unui autobuz de pe linia 30 afirma, sambata seara, ca s-au impartit pumni si bastoane.