Inainte de Sarbatori, in biroul presedintelui CJ, Dragos Benea a fost mare tambalau. Nu ca ar fi dat el vreo petrecere unde sa fi chemat si ceva streapteuse, ci mai degraba a fost vorba de o cearta in toata regula. In birou ar fi intrat mentorul sau, Dumitru Sechelariu care i-a propus un tirg.

Probabil ca sa-l ierte pentru ca l-a dat in git la organe, i-a cerut lui Dragos sa-i cumpere un aparat xerox de la "General Proiect", pretul propus de fostul primar fiind de, tineti-va bine, 2,5 miliarde de lei.

Cica este vorba de un xerox cu totul si cu totul aparte, dar nu ne inchipuim totusi cum un astfel de aparat ar valora atit. Junele presedinte n-a vrut nici in ruptul capului sa accepte propunerea fostului sau sef, cu atit mai mult cu cit asta insemna ca aparatul sa fie achizitionat de Consiliul Judetean. Pesemne ca barbugiul Seche a ramas fara bani de babaroase, pocker si trabucuri si acum isi vinde acareturile, la bucata. Din cite stim noi, nu poate pentru ca averea lui face inca obiectul sechestrului. Dar parca ce mai conteaza cind vine vorba de facut bani… La xerox…

Numai belele pe capul lui…

Dumitru Sechelariu a intrat, se pare, cu stingul in 2006. Asta dupa ce deunazi, un paznic care avea grija de vila sa aflata sub sechestru si-a gasit sfirsitul in iazul din fata acesteia.Chiar sI asa, urmasul lui {tefan cel Mare in urbea lui Bacovia nu are chef nici macar sa se mai prezinte la termenele de judecata.

Fiind citat zilele trecute intr-un nou termen alaturi de locotenentul sau, selenistul Laurian Lucas, sI Dorinel Ifrim, Seche s-a facut ca ploua. Nici macar avocatul sau nu a fost prezent, judecatoarea fiind nevoita sa acorde un nou termen. Poate pina atunci, Seche isi vinde aparatul xerox…