Potrivit cerintelor, la dispozitia lor vor fi, in permanenta, sase bodyguarzi, caravana fiind escortata de catre masini ale Politiei Romane. Trupa va ajunge la Cluj in jurul orei 16.00. Pe timpul festivalului, vedetele interna-tionale care vor concerta la Cluj se vor deplasa cu ajutorul a cinci autoturisme Mercedes S Klasse, de culoare neagra.

Cele trei Sugababes vor fi cazate la hotelul de patru stele City Plaza din Cluj-Napoca. Vedetele internationale care vor concerta la Cluj, impreuna cu echipele lor, au rezervat deja un etaj intreg din acest hotel. Grupul Sugababes a solicitat ca, intre cele trei apartamente in care vor locui solistele, sa existe cate o camera de protectie.

Mentionam ca Sugababes si-a schimbat intre timp componenta, din decembrie britanica de origine marocana Amelle Berrabah inlocuind-o pe fondatoarea trupei, Mutya Buena, care a nascut o fetita, Tahlia Maya. Celelalte membre ale grupului sunt Keisha Buchanan si Heidi Range.

Ele au debutat in septembrie 2000, cu piesa "Overload", lansand apoi hiturile "Push the Button", "You and Me" si "Out of Touch". Vedetele autohtone, echipele lor si ceilalti invitati vor ocupa hotelurile City Plaza, City Center, Napoca si Rimini.

Dispozitivul de paza amplasat in zona Salii Sporturilor "Horia Demian" va fi echivalent cu cel de la un meci international de fotbal: 300 de jandarmi, insotiti de 40 de caini, precum si numerosi politisti vor asigura securitatea zonei.

De la ora 12.00, tramvaiul care circula catre Sala Sporturilor nu va opri nici in statiile de langa Podul Garibaldi, nici in cele de la intrarea in hotelul din Parcul Sportiv "Iuliu Hatieganu". De asemenea, vor fi instalate baraje pe malul dinspre cartierul Grigorescu al raului Somes, precum si la benzinaria din zona parcului sportiv, pentru a preveni accesul celor fara bilet.

Editia din acest an a "Premiilor MTV Romania", care se va desfasura pe 3 iunie la Cluj-Napoca, ii va avea ca prezentatori pe membrii formatiei Hi-Q, care vor sustine si un recital in deschiderea evenimentului. La gala de decernare a premiilor vor fi desemnati castigatorii celor 14 categorii de premii si ai celor doua distinctii speciale.

La editia din acest an a "Premiilor MTV", vor sustine recitaluri trupele Sugababes, Pachanga si Uniting Nations. Alaturi de acestea se vor afla si cele mai in voga trupe romanesti, care au pregatit recitaluri-surpriza si exclusivitati. Biletele au preturi intre 80 si 220 de lei, in functie de pozitia fata de scena.