Trupa finlandeza de love metal/dark rock The Rasmus este capul de afis al editiei din acest an a Felsziget. Festivalul, aflat la a treia editie, se va desfasura intre 26 si 30 iulie la Targu Mures.

Dupa ce anul trecut rockerii finlandezi de la Apocalyptica au facut senzatie la Felsziget, anul acesta pe malul Muresului va rasuna "In The Shadows". Melodia conduce intr-un top al celor mai difuzate melodii finlandeze.

Dupa ce au lansat un Wish Box pe site-ul festivalului, in care orice participant putea sa voteze trupa favorita.

Pana acum au fost anuntati Vama Veche, Slang, Underskies, colorStar, Depresszi?, Omul cu Sobolani, Kumm, Kisp?l ?s a borz, Quimby, Sziami, Directia 5, Nebo, Spleen, Voltaj, Zanzibar, Luna Amara, Iris, Autostop MS, Hobo Blues Band, Mercedes Band, Yesterdays, Tankcsapda, Alvin si veveritele, Los Pogos, Fading Circles sau Altar.

Iar acestea sunt numai cateva dintre formatiile care va vor incanta timp de cinci zile la Felsziget.

Pretul unui bilet pentru o zi de festival este de 25 de lei, dar daca il achizitionezi pana in 13 iunie, atunci platesti doar 19 lei. In cazul in care doriti bilet pe toata perioada festivalului, acesta costa 69 de lei daca il cumperi pana la 1 iulie, 79 de lei pana in 20 iulie si 99 de lei in prima zi de festival.

Felsziget nu este doar un festival de muzica, asa ca organizatorii au inceput deja inscrierile pentru Civiliada, locul unde organizatiile ne-guvernamentale pot sa se faca cunoscute si sa isi promoveze festivalul.

Nu vor lipsi nici sporturile extreme, de la catarari, la intreceri cu ATV-ul sau cu pluta pe Mures. Singura dorinta a organizatorilor este ca vremea sa fie frumoasa.