Executare silita in contul salariilor la Loteria Romana

de Adrian A. Giurgea     Romania libera Editia Transilvania-Banat
Miercuri, 5 iulie 2006, 0:00

O fosta angajata a Loteriei Romane din Targu-Mures nu reuseste sa-si recupereze drepturile salariale, in valoare de aproape 100 de milioane lei vechi, desi a castigat doua procese cu institutia, dupa ce fosta conducere a incercat sa o scoata din sistem nelegal. In aceste conditii, consiliata de CNSLR "Fratia", Rosaura Mesesi a decis sa ceara executarea silita a Loteriei.
"Facem aceasta executare, am luat legatura deja cu un executor din Bucuresti, pentru ca nu se executa hotararea judecatoreasca de reintegrare pe functie si de plata a salariilor", a declarat secretarul filialei din Mures a CNSLR "Fratia", Maria Dandarau.
Potrivit sursei citate, in momentul in care fosta angajata a avut castig de cauza in instanta, conducerea Loteriei Romane a cautat fel de fel de formule de a evita punerea in executare a hotararilor.

Maria Dandarau a reclamat si faptul ca intre fosta conducere a filialei din judet a Loteriei Romane, care il avea in frunte pe Nicolae Cristea, si cea actuala, coordonata de Liliana Ghervasuc, nu este nici o diferenta.
Argumentul liderului CNSLR "Fratia" Mures este dat de modul in care se pare ca a reactionat conducerea Loteriei in momentul in care sindicatul a cerut executarea sentintei. "Ca urmare, a mai venit o decizie, prin care femeii i se desfacea contractul de munca pe postul pe care au incadrat-o", a mai spus Maria Dandarau.

Aceasta a adaugat ca Rosaura Mesesi a facut si plangere penala pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti, care se refera la reintegrarea in munca.75 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică