Se zice ca, de la stresul cotidian care ne afecteaza pe toti, apetitul sexual se diminueaza sau, mai rau, scade pina la zero si chestiunea este cit se poate de suparatoare. Pur si simplu, nu-ti "mai arde". Ori, "iti arde", dar nu se mai poate.

Remediu exista, ca doar d-aia s-au inventat afrodisiacele. Pilule gen viagra se gasesc la toate farmaciile, se elibereaza fara reteta, dau rezultate, numai ca sint cam piperate. Si cum astfel de probleme apar de regula dupa o virsta, cind pensia e mica, preturile mari complica serios lucrurile.

Pentru cei mai nevoiasi dintre cetateni, solutia se adapteaza buzunarului: produsele obtinute exclusiv din plante, care se gasesc la toate unitatile plafar si sint cu mult mai ieftine. "Naprasnic" de exemplu, (numele n-a fost ales intimplator), face minuni in relatiile conjugale.

Este vorba de un ceai obtinut din planta cu acelasi nume, care se administreaza de trei ori pe zi. Dai pe el nici mai mult nici mai putin decit 12.000 lei vechi si te simti ca sla douazeci de ani. Se gaseste si sub forma de capsule. De asemenea, o alta "iarba" cu efecte magice este brinca ursului, care da roade mai ales in combinatie cu o planta numita maca (de origine din America Latina).

Patruzeci de capsule costa doar o suta de mii de lei si sint de mare folos in cazul partidelor solicitante. Capsulele de telina sint bune si ele si costa 65.000, patrtuzeci de comprimate. Avem si uleiuri, obtinute tot din plante, cum ar fi "Tonic Elixir", la 36.000 de lei vechi, sau altele asemanatoare care nu depasesc nici ele 60.000. Se maseaza "anumite" zone si "treaba merge ca unsa."

Pentru a da randament maxim si pe o perioada indelungata, toate cele de mai sus se prescriu ca tratament pe citeva luni. Pentru cei care nu prea au rabdare insa si nu doresc decit o hirjoneala rapida, tot la Plafar se gasesc niste produse de import, in special chinezesti, la preturi foarte accesibile. "Damiana", la 100.000 de lei, "Natural Potent" la 180.000 de lei, o fiola inainte sau "Maraton", cam acelasi pret, patru pastilute la inceput. Nu dau reactii adverse si functioneaza pina la optzeci de ani.