Start la Sigma Shopping CenterOficialitatile clujene sunt asteptate astazi, cu incepere de la ora 18.00, la inaugurarea celui mai mare centru comercial din cartierul Zorilor - Sigma Shopping Center. Complexul isi va deschide portile publicului larg maine, cu un spectacol de zile mari, la care sunt asteptati sa cante Vama, Activ, Directia 5, Anda Adam si Ana Maria.

Clujenii vor beneficia, incepand cu acest sfarsit de saptamana, de un nou centru comercial - Sigma Shopping Center. Complexul, cu o suprafata de aproximativ 8000 de mp, este cel mai mare de acest gen din cartierul Zorilor si va pune la dispozitia publicului o gama larga de produse si servicii, unele dintre acestea in premiera pe piata clujeana.

Pe langa produse alimentare si cosmetice, confectii si articole pentru copii, Sigma Shopping Center va cuprinde o serie de servicii cu specific sportiv - un restaurant, primul de acest gen din Romania, dar si magazinul suporterilor CFR Ecomax.

O alta noutate este faptul ca Sigma Shopping Center va fi primul centru comercial care pune la dispozitia clientilor aproximativ 400 de locuri de parcare. “Noul centru comercial va aduce firme in premiera pe piata clujeana, pe langa cele care sunt existente in acest moment in celelalte complexe comerciale din oras.

Produsele alimentare, confectiile, cosmeticele, artizanatul, accesoriile, toate vor fi foarte bine reprezentate in cadrul Sigma Shopping Center, prin firme de renume. De altfel, primul restaurant cu specific sportiv din Cluj, «Liga», va putea fi gasit de publicul larg in cadrul complexului.

Magazinul suporterilor CFR Ecomax, care pana acum era deschis in alt centru, va fi regasit aici, dar si Cigar Shop, un magazin tot pentru aceasta categorie de clienti, iubitorii sportului.

Important, din punctul meu de vedere, este faptul ca noul complex este primul centru comercial care ofera aproximativ 400 de locuri de parcare pentru clienti”, a declarat Arpad Paszkany, patronul complexului Sigma Center.

Preturi pentru toate buzunarele

Complexul din cartierul Zorilor vine in intampinarea tuturor categoriilor sociale, divizate in trei grupuri tinta: persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, cu venituri medii si scazute, tinerii de 18 - 35 de ani, cu venituri medii si ridicate si persoanele de 25 - 40 de ani cu studii medii si superioare.

“Este cel mai mare complex din aceasta zona si cred ca este o investitie foarte buna. Mai ales ca in acest cartier exista complexul studentesc Observator, iar studentii reprezinta unul dintre grupurile noastre tinta. Sigma Shopping Center va contribui la dezvoltarea acestei zone a Clujului si sunt sigur ca va avea un impact pozitiv pe piata comerciala din Cluj”, a mai spus Paszkany.

Noul complex comercial din cartierul Zorilor va beneficia si de un cazino, care se va deschide publicului la mijlocul lunii octombrie.

Muzica si artificii

Inaugurarea centrului va avea loc astazi, cu incepere de la ora 18.00, cand sunt asteptate oficialitatile clujene sa ia parte la eveniment. Iar pentru publicul larg, Sigma Shopping Center isi va deschide portile maine de la ora 17.00, printr-un spectacol la care sunt invitati sa cante, pe scena din spatele complexului, Vama, Directia 5, Activ, Anda Adam si Ana Maria.

De asemenea, trupa Comedica va sustine un show umoristic. Finalul spectacolului va fi marcat de un foc de artificii, pus la cale, special, de organizatori pentru acest eveniment.