Angajatii Politiei Suceava au mai dat o lovitura criminalitatii organizate transfrontaliere. Ei au reusit sa anihileze o „periculoasa” retea de contrabandisti de rocii de mireasa.

„Cutremuratoarea” afacere a iesit la iveala in urma unui comunicat al Politiei de frontiera Suceava. Politistii au amendata pe o ucraineanca de 55 de ani.

Asupra ei au fost gasite mai multe rochii de mireasa, impreauna cu mai multe voaluri. Marfa nu avea documente legale de provenienta.

Ucraineanca a declarat ca rochiile au fost introduse in tara de mai multe persoane. Rochiile de mireasa urmau sa fie vandute in bazarul din Suceava.

Rochiile de mireasa, in valoare de 40 de milioane de lei vechi au fost confiscate.

Vigilenta politistilor suceveni de frontiera a devenit proverbiala dupa ce au reusit sa il faca scapat pe Severin Tcaciuc, dupa ce acesta a fugit din spital de sub supravegherea autoritatilor, desi are ambele picioare amputate. Severin Tcaciuc urma sa fie arestat pentru mai multe infractiune economice.

Totusi, dupa eliminarea periculoasei retele de traficanti de rochii de mireasa, politistii suceveni au demonstrat inca o data ca Politia romana sta neinfricata de paza la frontierele Uniunii Europene.