Sala Europa: In curand praf si pulbere!

Cu toate ca pentru constructia si amenajarea Salii Europa din cadrul Primariei Baia Mare s-au bagat bani buni din bugetul local, aceasta risca sa devina in curand praf si pulbere! Sala serveste drept locatie pentru desfasurarea sedintelor de Consiliu Local, a sedintelor primarului sau a comisiilor apartinatoare de consiliu.

De asemenea se practica tarife bunicele pentru inchirierea acestei sali pentru desfasurarea unor evenimente, conferinte si intalniri diverse.

In loc sa aiba grija de aceasta sala care mai aduce si bani la buget, dezinteresul functioneaza si in cazul acesteia. Astfel, Sala Europa se poate mandri nu doar cu informatii “secrete” adunate de pe la diverse sedinte si licitatii, ci si cu numeroase panze de paianjen, evident “locuite”de exemplare deloc de neglijat.

Daca este sa dam la o parte problema acestor vietati care si-au gasit loc in Sala Europa, apare un alt pericol: igrasia. Unul dintre stalpii de sutinere este grav afectat, lucru inestetic si daunator in acelasi timp.

Plafoniera in care au fost integrate cele 32 de spoturi care lumineaza mintile si asa destul de “luminate” ale consilierilor, incepe sa isi piarda din functionalitate. Rand pe rand s-au stins noua, ramanand functionale numai 23.

Fara sa ne agatam de cineva in mod direct, cum tind sa creada unii, dorim sa atragem atentia celor in masura, sa i-a masuri in acest caz. In primul rand ne intrebam ce fac “tantile” care se ocupa de curatenie prin Primarie. In al doilea rand ne intrebam de ce nu se pot folosi banii obtinuti datorita acestei sali, pentru reparatiile care trebuiesc facute?

Nu de alta, dar in curand nimeni nu va mai dori sa dea banii doar ca sa tina o conferinta sau o sedinta intr-o sala care da mai mult a crescatorie de paianjeni si depozit de igrasie!