800.000 de Euro pentru IMM-urile din regiunea Nord-Vest

de Codrin Taut     HotNews.ro
Vineri, 13 iulie 2007, 0:00


Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a lansat schema de finantare „Asistenta acordata IMM-urilor in scopul achizitionarii de servicii de consultanta in afaceri”.
Obiectivul principal al schemei de finantare este imbunatatirea accesului IMM-urilor la serviciile de consultanta.

Bugetul disponibil pentru acesta schema de finantare este de 7,2 milioane Euro, din care 5,4 milioane Euro provin din fonduri Phare, iar 1,8 milioane Euro reprezinta co-finantare de la Bugetul de Stat. Pentru pentru Regiunea Nord-Vest au fost alocate fonduri in valoare de 833.000 de Euro.

In cadrul acestei scheme se pot depune doua tipuri de solicitari. Daca solicitantul se incadreaza in categoria IMM-urilor, suma minima care poate fi contractata este este 8.000 Euro, iar cea maxima ajunge la 20.000 Euro. In cazul in care solicitantul este un ONG care detine membri in randul IMM-uri: suma minima este 20.000 Euro, suma maxima este 160.000 Euro.

Beneficiarii al finantarii nerambursabile trebuie sa contribuie cel putin 50 % din bugetul proiectului.

Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 30 August 2007. Cererile se vor depune la sediul ADR Nord-Vest, strada Sextil Puscariu nr. 2.

Ghidul Solicitantului este disponibil pentru descarcare pe www.nord-vest.ro.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

68 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by