Spitalul din Campina, dator vandut la plata gunoiului

de Aurel Petreanu     Monitorul
Marţi, 31 iulie 2007, 0:00


Firma de salubritate din Campina, Floricon Salub, are de recuperat de la Spitalul Municipal peste 709 milioane de lei vechi, la care se adauga penalitati in valoare de 41 de milioane lei vechi.

In aceste conditii, conducerea societatii de salubritate a trimis o adresa Primariei si Consiliului Local Campina in care este prezentata aceasta situatie si cere gasirea unei solutii pentru stingerea datoriei.

„Avand in vedere temperaturile caniculare inregistrate nu se pune problema de a intrerupe colectarea gunoiului menajer de la Spitalul Municipal Campina, dar va rugam sa gasiti o solutie pentru rezolvarea acestei situatii”, se arata in adresa respectiva.

Primarul Horia Tiseanu si-a notat constiincios aceasta situatie in agenda si a promis ca va lua legatura cu conducerea Spitalului, cu Consiliul de Administratie al institutiei, in care si Consiliul Local are un reprezentant, pentru a se gasi o solutie.


750 milioane lei vechi. Aceasta este datoria pe care o are spitalul din Campina la operatorul de salubritate.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by