Meciul derulat simbata, pe o ploaie marunta, pe terenul proaspetei promovate in Liga a III-a, CFR Marmosim Simeria (singurul adversar din amicale, care a obtinut o remiza 1-1, pe „Cetate”), s-a terminat cu scorul de 0-6, in favoarea uniristilor.

Marcatori: Ghiorma (min. 9), V. Dabu (min. 38), Galdean (min. 51), Adr. Goga (min. 71), Pepenar (min. 71), And. Zagrean (min. 91).

FC Unirea Alba Iulia: Rotaru - L.Oroian, I. Cazan (cpt.), Marincean, Hirceaga - Manea, Hodor, Ghiorma, D. Tatar - Dabu, Dascalescu Au mai intrat dupa pauza: Unchias, Cl. Oara, Toporan, Goia, I. Grozav, Dalbea, Goga, D. Galdean, Pepenar si Zagrean. Antrenor: George Ciorceri

CFR Simeria: Andrei - B. Buta, Micnea, Ordean - Petcu, Stirc, Barbarti, Bejan - Mitrica - Dascalescu, Jicmon. Au mai intrat Pauna, Rosca, Zdrincu, Alexandru, Lazar, Stefan, Bota.

Arbitrii: D. Tart (Calan) - Alexandru Bengun (Calan), Mariu Pavel (Simeria).

In meciul amical de joi, sustinut la Cimpeni, elevii lui George Ciorceri au invins cu scorul de 2-0, pe Ariesul Cimpeni, prin golurile marcate de M. Manea (‘14) si R. Dalbea (‘75). „Nu ne culcam pe o ureche cu aceste victorii, chiar daca este o serie invincibila, aceasta conteaza pentru moralul jucatorilor.

Sint multumit de echipa iar rezultatele sint o consecinta a modului de pregatire din aceasta perioada”, a spus tehnicianul George Ciorceri. Acesta trebuie sa gaseasca o solutie, pentru elevii sai, de mentinere in forma fizica pe care au cistigat-o in ultimele saptamini.

Aminarea campionatului a incurcat planurile uniristilor, iar in urmatoarele trei saptamini vor mai disputa inca trei partide amicale, cu Tran-Sil Tg. Mures in 8 august 2007 (a), Forex Brasov in 11 august 2007 (a) si returul, la Braso,v in 18 august 2007 (d). „Programul nostru era facut in asa fel incit sa fim in forma acum, iar aminarea ne-a dat totul peste cap.

Sper ca aceasta sa nu se vada in timpul campionatului pentru ca avem un lot egal valoric”, a spus fundasul Ionut Cazan.

Vali Dabu, dorit definitiv la Alba Iulia

Atacantul pitestean Vali Dabu (23 ani) a marcat cel de-al doilea gol din pregatiri, simbata, la Simeria, iar in aceste zile, va semna un nou angajament cu gruparea albaiuliana.

„Mi-am revenit, din punct de vedere medical sint bine, sper sa imi ajut cit mai mult colegii la indeplinirea obiectivului echipei, cu toate ca mai am mult de munca”, a spus tinarul jucator, revenit dupa o absenta de 9 luni, din cauza unei operatii la genunchi.

Gicu Grozav si Ciprian Selagea, doi dintre juniorii care au fost convocati de antrenorul Adrian Vasai la lotul de tineret, se vor alatura de astazi antrenamentelor lui Ciorceri. Timp de doua saptamini, acestia au efectuat un cantonament la Mogosoaia, cu doua antrenamente pe zi, si au disputat o serie de amicale cu CS Otopeni (Liga II), FC Buftea si Aversa Bucuresti (Liga III).