Evenimentul rutier s-a produs ieri dimineata, in jurul orei 9.30, la intersectia strazilor Tutunului si Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca. Mijlocasul echipei din Gruia mergea la antrenament. Masina pe care o conducea, un Chevrolet Kalos, primit din partea clubului, se afla pe strada Tutunului.

Potrivit martorilor, masina fotbalistului a intrat cu viteza in intersectia cu Bulevardul 21 Decembrie si s-a ciocnit de un autobuz care circula pe ruta 24. In urma impactului, fotbalistul a suferit o comotie cerebrala, fiind transportat la spital de o unitate a Serviciului Medical de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) Cluj, sosita in scurt timp la locul evenimentului.

„Intreaga vina o poarta soferul autoturismului, care n-a acordat prioritate la intersectia cu Bulevardul 21 Decembrie, desi avea indicator“, a precizat subinspectorul Mircea Rotar, purtatorul de cuvint al Serviciului Rutier Cluj. Potrivit medicilor, starea fotbalistului este in acest moment stabila, el fiind in afara oricarui pericol. In urmatoarele zile, medicii vor mai efectua, insa, o serie de teste medicale.

De asemenea, in urma impactului, mai multi pasageri ai autobuzului au fost raniti. Dintre acestia, o persoana care se afla in momentul producerii tamponarii pe scarile autovehicului a suferit leziuni mai profunde, insa se afla in afara oricarui pericol.

Circulatia autobuzelor si troleibuzelor catre cartierul Marasti a fost blocata mai bine de o ora, timp in care pasagerii au optat pentru mersul pe jos. Mijlocasul CFR-ului a ramas, in urma pataniei de ieri, cu permisul de conducere suspendat pentru 2 luni. La finele acestora va trebui sa sustina un nou examen pentru redobindirea permisului.