Baza de Date ANTITEPARI

de www.ANTITEPARI.ro     Financiarul
Joi, 25 octombrie 2007, 0:00


(Foto: )

400 de firme care au emis cec-uri si/sau Bilete la Ordin fara acoperire in perioada iulie 2005 - septembrie 2007

Ce contine CD-ul Baza de Date ANTITEPARI?
CD-ul Baza de Date ANTITEPARI reprezinta o noutate absoluta pentru mediul de afaceri din eterna si fascinanta Romanie, fiind prima initiativa de acest gen, de realizare a unei baze de date cu agenti economici de acest "tip" (care emis cec-uri sau/si Bilete la Ordin fara acperire).

CD-ul include radiografiile a 400 de firme din toata tara care au inregistrat incidente majore de plata cu cec-uri si/sau cu Bilete la Ordin dupa data de 1 iulie 2005.

O radiografie contine urmatoarele informatii:
- Sediu declarat al firmei
- Obiect principal de activitate
- Capital social
- Actionarii/asociatii firmei si cota din capitalul social detinuta de fiecare
- Administratorii firmei
- Rezultate financiare inregistrate in anii 2006 si 2005 (cifra de afaceri; venituri totale; cheltuieli totale; profit net/pierdere; numar mediu de angajati)
- Obligatii restante la bugetul de stat, la bugetul asigurarilor sociale de stat, la bugetul asigurarilor pentru somaj si la bugetul asigurarilor de sanatate (la data de 30 iunie 2007)
- Incidente de plata majore inregistrate la plata cu cecuri si la plata cu Bilete la Ordin (se precizeaza cand au fost inregistrate si suma totala aferenta instrumentelor refuzate la plata, precum si daca societatea se afla in interdictie bancara).

Pentru toate firmele incluse in Baza de Date ANTITEPARI, informatiile privind structura asociatilor/actionarilor, administratorii si incidentele de plata sunt actualizate la nivelul lunii OCTOMBRIE 2007.

Informatiile oferite in cadrul radiografiilor sunt obtinute NUMAI de la institutiile abilitate.

Cum poate fi comandat?
CD-ul Baza de Date ANTITEPARI poate fi comandat completand formularul de pe site-ul www.ANTITEPARI.ro sau cu ajutorul Talonului de Comanda inserat in paginile revistelor ANTITEPARI, FINANCIARUL si IASI INVEST.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii, solicitantii beneficiaza de un BONUS constand in abonament pentru anul 2008 la revista economica FINANCIARUL.

Pretul CD-ului Baza de Date ANTITEPARI este de 300 RON (exclusiv TVA). NU SE PERCEP taxe de expediere sau alte taxe suplimentare.

Plata se efectueaza in avans, pe baza de factura proforma.
Expedierea CD-ului se realizeaza prin PRIORIPOST, dupa maxim 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii.


CONTACT:
www.ANTITEPARI.ro
flux@antitepari.ro
0726-101931


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

162 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by