Societatea care va moderniza centura Ploiestiului, lucrare evaluata la 157 milioane de lei, apartine omului de afaceri Costel Casuneanu. Este vorba de Pa&Co International SRL Oituz, aceeasi care a reabilitat un tronson al autostrazii Bucuresti - Pitesti si a castigat licitatia de constructie a autostrazii Bucuresti - Brasov, pe tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti.

Potrivit revistei Capital, Costel Casuneanu are o avere estimata la 100 de milioane de dolari cu care se afla pe locul 29 in Top 300 - cei mai bogati romani. El a tinut prima pagina a tabloidelor in primavara acestui an dupa ce i-a cumparat fiului sau cea mai scumpa masina din lume: un Bugatti Veyron al carui pret de catalog este de 1,6 milioane de euro.

Aceasta masina atinge o viteza maxima de 406 km/ora si ajunge la 300 km/ora in numai 14 secunde. Interiorul masinii este unul sport, cu finisaje din otel si piele de cea mai buna calitate. Potrivit ziarului Can Can, Casuneanu are proprietate evaluata la 12 milioane de euro, considerata una dintre cele mai frumoase resedinte din Romania, cu o cascada si o piateta placata cu marmura.

In afara unei colectii impresionante de masini, familia afaceristului mai are un iaht cu care obisnuieste sa faca croaziere de lux.

Santier abandonat dupa inaugurare Ieri, la fata locului nu erau decat trei utilaje ale firmei Pa&Co International SRL Oituz, insa patronul firmei da asigurari ca lucrarile se vor incheia mai devreme de data limita.

"Daca vom avea finantarea promisa, vom termina inainte de termenul stabilit pentru ca avem organizare de santier atat la Ploiesti, cat si la Gherghita, localitate aflata la numai 20 de km de oras", a declarat Costel Casuneanu.