"Flacara violet" revine la moda printre PDL-isti. Tendinta a remarcat-o si unul dintre cei trei candidati la functia de presedinte al partidului, Theodor Paleologu, care a declarat in timpul discursului pe care l-a sustinut de la tribuna: "Nu stiu daca ati observat, dar si domnul Blaga, si domnul Boc au cravate violet. Eu port o cravata de aceeasi culoare cu a presedintelui care a fost mai devreme aici, si nu ne-am vorbit intre noi", a continuat Paleologu, care poarta o cravata visinie. Moda lansata de cei doi principali contracandidati, Blaga si Boc, pare sa fi fost urmata de mare parte dintre membrii partidului. Cezar Preda, Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Adriean Videanu si Theodor Stolojan sunt doar cativa dintre cei care au ales sa poarte la Conventie sacouri, cravate sau camasi de culoare violet.

Foto:
  • Click pe fotografie pentru a vedea FOTOGALERIA

In multimea de membri PDL care au ales un accesoriu sau un articol de vestimentatie violet, se remarca Emil Boc si Vasile Blaga. Cei doi contracandidati la sefia partidului s-au asezat pe scena unul langa celalalt, ambii purtand cravate de aceeasi culoare. Nu s-au lasat mai prejos nici Adriean Videanu si Theodor Stolojan, doi dintre marii absenti din cursa pentru functiile de conducere ale PDL. Cezar Preda, care candideaza la fotoliul de secretar general al partidului, a ales pentru Conventia Nationala o cravata cu tente violet, in timp ce Valeriu Stoica poarta o cravata cu dungi discrete violet. Raluca Turcan, care a intrat in cursa pentru functia de vicepresedinte PDL, s-a conformat si ea tendintelor, cu un sacou violet.

In sala se vad, insa, multe alte doamne in rochii sau cu sacouri violet, precum si numerosi delegati care poarta cravate si camasi de aceeasi culoare.

Vezi aici LIVE VIDEO Conventia Nationala a PDL

Citeste si: