Ce discuta liderii PDL la sedinta de duminica: amanarea alegerilor interne si provocarea Elenei Udrea

de Luminita Parvu     HotNews.ro
Vineri, 28 mai 2010, 17:00 Actualitate | Politic

Democrat liberalii se reunesc duminica in sedinta Colegiului Director pe agenda de lucru oficiala inregistrandu-se amanarea alegerilor interne. Neoficial ministrii PDL vor da explicatii colegilor din teritoriu privind masurile pe care le va adopta guvernul si vor cere sprijinul neconditionat al acestora. Totodata un al treilea punct important va fi propunerea ministrului Elena Udrea ca actualii demnitari ai partidului sa renunte la afacerile cu statul. Si presedintele Traian Basescu le-a cerut democrat liberalilor sa aleaga intre functii politice si implicarea in activitatea propriilor societati care au contracte cu statul.

Roberta Anastase, vicepresedinte PDL: "La sedinta Colegiului Director vom valida amanarea alegerilor interne asa cu s-a decis in Biroul Politic de acum doua saptamani. Se va discuta cel mai probabil un termen mai relaxat pentru alegerile la nivel local pentru ca, dupa cum stiti, aveam un termen limita de finalizare pana pe 25 iunie. Avand in vedere ca se va amana Conventia Nationala, putem stabili si un program mai relaxat al alegerilor din teritoriu.

De asemenea, propunerea colegei mele Elena Udrea privind renuntarea politicienilor PDL la afacerile cu statul va fi un punct de dezbatere si sunt convinsa ca se va lua o decizie in acest sens. Noi am luat o astfel de hotarare si in 2002, si lucrurile au mers foarte bine, acum cu atat mai mult avem nevoie acum in situtatie de criza financiara de o astfel de solutie".

Liderii din teritoriu se vor intalni cu minstrii si liderii PDL la Palatul Parlamentului pentru a valida decizia Biroului Permanent National de amanare a alegerilor interne pentru inceputul anului 2011. La sedinta din week-end se asteapta ca data pentru finalizarea alegerilor din organizatiile PDL sa fie prelungita. Intr-o sedinta anterioara a Colegiului Director s-a hotarat ca alegerile la nivel local sa fie finalizate pana pe 25 iunie.

In sedinta BP din 17 mai s-a decis prin vot amanarea alegerii conducerii centrale a partidului datorita crizei prin care trece Romania. Democrat liberalii au anuntat, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ca partidul trebuie sa se concentreze pe punerea in aplicare a masurilor destinate relansarii situatiei economice a tarii. Totodata, democrat liberalii au specificat ca alegerile interne la nivel local vor continua. 
 • Gheorghe Flutur: "Este o propunere a Biroului Permanent catre Colegiul Director, care se va intruni la sfarsitul acestei luni, legata de amanarea alegerilor in PDL la nivel national pana la inceputul anului viitor, hotararea fiind adoptata de BPN cu doar doua abtineri. Considerentul clar este ca trebuie sa ne concentram pe implementarea masurilor din memorandumul cu FMI si cu rezolvarea problemelor economice si sociale ale tarii"
Decizia luata de conducerea centrala a aparut pe fondul unor discutii aprinse intr-o sedinta cu usile inchise unde mai multi lideri din PDL l-au criticat pe presedintele Emil Boc. Sorin Frunzaverde, Cristian Boureanu si Costica Canacheu s-au numarat printre cei nemultumiti de modul in care e condus partidul. Sorin Fruzaverde, sustinut de mai multi colegi, a propus amanarea alegerilor interne, programate pentru jumatatea lunii iulie, si a propus sa aiba loc in primavara anului viitor.

De asemenea, in cadrul sedintei Colegiului Director ministrii PDL vor cere sprijin politic si sustinerea neconditionata din partea organizatiilor din teritoriu pentru masurile care urmeaza sa le aplice Guvernul Boc. Reducerea salariilor si pensiilor a creat un val de nemultumire in randul parlamentarilor PDL si implicit in plan local.

Liderii democrat liberali trebuie sa explice de ce s-au luat astfel de masuri si sa obtina aprobarea teritoriului. Surse democrat liberale au declarat pentru HotNews.ro ca se asteapta ca la sedinta sa existe nemultumiri si discutii aprinse pe acest subiect, pentru ca liderii din teritoriu sunt cei care vor trebui sa explice direct cetatenilor solutiile Guvernului.

Afaceri cu statul sau politica

Un punct important pe agenda de lucru a democrat liberalilor la Colegiul Director este propunerea vicepresedintelui Elena Udrea, propunere sustinuta si de presedintele Traian Basescu. Udrea le-a cerut colegilor din PDL, care au functii publice, sa renunte la contractele pe care le au cu statul si sa aleaga intre politica si afaceri.
 • Elena Udrea: "Avand in vedere ca PDL trebuie sa dea dovada de solidaritate maxima cu cei carora le cerem sacrificii in aceasta perioada. Am decis ca astazi, in BPN, sa solicit Biroului sa ia o hotarare prin care sa ceara tuturor membrilor de partid care ocupa functii publice sa opteze intre afaceri si functiile publice pe care le ocupa(...) Daca nu vor renunta ei la aceste contracte, atunci voi desfiinta personal acele contracte. Situatia este dificila prin masurile de sacrificiu pe care le cerem populatiei si trebuie sa dam dovada de aceeasi solidaritate".
La cateva ore diferenta de declaratia ministrului Turismului, presedintele Traian Basescu la intalnirea cu parlamentarii PDL le-a spus acestora potrivit surselor HotNews.ro, ca trebuie sa alega intre politica si afaceri.

"V-am mai spus si in 2002 ca trebuie sa renuntati la afacerile cu statul si acum mai mult ca oricand trebuie sa intelegeti asta si sa luati o decizie ori functii ori afaceri. Atunci s-a respectat o perioada. Acum trebuie sa se ia decizia foarte clar. Daca nu adoptati linia asta, veti fi un partid de nimic. Ori afaceri cu statul, ori politica"

Udrea a facut propunerea in sedinta Biroului Permanent al PDL iar liderii demcorat liberali au fost de acord stabilind ca decizia sa fie dezbatuta in Colegiul Director.
 • Vasile Blaga: "Noi am mai avut o astfel de decizie extrem de corecta in 2002. Atunci ideea era ca alesii locali sa nu faca afaceri cu administratiile locale, regiile, societatile primariior pe care le coordonau".
 • Adriean Videanu: "Toti cei care au afaceri cu statul trebuie sa opteze intre calitatea de politician si om de afaceri. Noi am mai luat aceasta decizie in 2002 si cred ca a existat o decizie corecta pentru a elimina orice suspiciune. Vedeti ce se intampla in aceste zile: poate fi un caz, doua, dar din sutele de licitatii decredibilizeaza un intreg demers".


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

2729 vizualizari

 • +6 (6 voturi)    
  Masuri urgente (Vineri, 28 mai 2010, 16:24)

  Patarscu [anonim]

  Rugam a introduce in discutii, recuperarea banilor din privatizarle frauduloase,impozitarea averilor ilicite si transferarea conturilor bancare ale romanilor,din paradisurile fiscale si impozitarea acestora.In acest fel, dovediti ca serviti interesul national si puteti salva Romania, dela un dezastru economic, deja anuntat.
  • +3 (3 voturi)    
   si clarificarea contractelor din energie ... (Vineri, 28 mai 2010, 18:05)

   Eneas [anonim] i-a raspuns lui Patarscu

   ..cu pedepsirea celor care le-au ordonat si celor care le-au semnat ! Poveste fara sfarsit ,depanata la gura sobei....de fiecare partid ,pana ajunge la putere
 • +11 (11 voturi)    
  . (Vineri, 28 mai 2010, 17:24)

  FlorinM212 [utilizator]

  Ar fi o idee foarte buna dar doar daca si nevestele, verii, cumetrii, mamele si cainii de companie ai acelor demnitari ar renunta deasemenea la afacerile cu statul. Altfel e doar praf in ochi.
 • +2 (2 voturi)    
  Da, astai-i urgenta! (Vineri, 28 mai 2010, 17:58)

  gigi [anonim]

  PD se ocupa de tara, e clar!
 • +3 (3 voturi)    
  de discutat (Vineri, 28 mai 2010, 18:41)

  stefan [anonim]

  O astfel de masura, politica sau afaceri e una pe termen lung. E de incurajat, e drept, dar nu e o decizie ce ne va ajuta acum. Cu toate astea e timpul ca de acum sa luam decizii de viitor nu doar de moment.
 • +1 (1 vot)    
  "un pedelist" (Vineri, 28 mai 2010, 19:09)

  x [anonim]

  Sint de acord cu introducerea in statutu' partidului a interdictiei de a face afaceri cu statul.

  Cu o singura obiectie: data congresului (singurul abilitat in a face amendamente la statut) si a alegerilor din partid sa se amine pina prin anul ... 2100.
  • +1 (1 vot)    
   felicitari (Vineri, 28 mai 2010, 19:45)

   niculescu [anonim] i-a raspuns lui x

   O alegere inspirata aia cu sa nu faci afaceri cu statul.

   Sper sa se aplice cat mai repede.
 • +2 (2 voturi)    
  speranta (Vineri, 28 mai 2010, 20:35)

  asa este [anonim]

  asa va fi, nu se vor mai face afaceri cu statul si corectitudinea va triumfa in tara asta.multumim guvernarii!
 • +1 (1 vot)    
  Iliescu a crescut (clonat) ciraci (Sâmbătă, 29 mai 2010, 6:55)

  hotnewsfil [utilizator]

  Iliescu a crescut (clonat) ciraci /
  Iliescu este un uzurpator. A preluat o "mostenire" de la Ceausescu, pe care pingelica si-o pregatise cu cele mai eficiente mijloace de stapanire comunista : popor speriat-dresat sa taca malc in banca sa, "ajutat" de cele doua "aparate" pricipale de lucru -cel de partid si securitatea. Ilici le-a luat pe de-a gata, a venit la masa pusa, tot tacamul fiind perfect pregatit de predecesorul detronat de el. Cu asemenea "scule" perfect pregatite, cum sa nu stai linistit la putere? Cum sa nu beneficiezi de belciugul pus in nasul poporului? Cum sa nu-i distrugi, din fasa, pe naivii ce constituisera nucleul partidelor istorice, ce si-au inchipuit ca puterea comunismului a cazut odata cu disparitia lui Ceausescu. Marea putere, partea nevazuta a icebergului construit de comunism, a ramas intacta : poporul dresat si "aparatele". Iliescu n-a avut decat sa se aseze in capul acestora. Tehnicile specifice, de gasca, infiltrare, diversiune, invrajbire, infierare, etc., le cunostea si el perfect, din practica de decenii. Urcat pe tronul tarii, Iliescu a constatat ca lucrurile arata altfel privite din interior, nu cum le vedea el cand dadea tarcoale tronului ocupat de pingelica. Iliescu s-a trezit pe cap cu imensa complexitate a unei tari. Pingelica era versat in cunoasterea si luarea de decizi de ansamblu. Iliescu nu stia ce nu stia despre conducerea unei tari. A trebuit sa incropesca, din mers, "tehnici" de lupta cu poporul ce incepuse sa se miste in jug, caruia ii mirosea a democratie. Orgoliul lui Ilici, fara margini , sustinut din spate de violenta sa (nativa) gata sa izbucneasca, dorinta patologica de a ajunge in varful varfului puterii, au constituit motorul care l-a propulsat si l-a mentinut pe tron, dotat si cu instrumentele perfide proprii comunismului.
 • 0 (0 voturi)    
  democratie si alegei in PDL (Sâmbătă, 29 mai 2010, 7:16)

  vasile [anonim]

  Atata timp cand in PDL in teritoriu unii lideri sa poarta de parca ar fi mosia proprie nu se va face nimic.
  Democratia e incalcata grav.
  Exemplu:
  - Alegerile din CCL local facute pe picior (cunostinte, rude ale viitorilor alesi);
  - listele de vot alcatuite in ordinea in care trebuie votati candidatii si nu prin tragere la sorti sau alfabetic;
  - principalii alesi sunt prin toate consiliile de administratie;
  -unii isi mai amgajeaza fiicele si fii, desi la stat nu se mai angajeaza si se vrea reducere de persoal.

  Umblati la transpparenta si democratie, fratilor.
  Peste doi ani veti fi o amintire daca veti continua asa.

  Profitai de faptul ca nimeni nu da socoteala!
 • +1 (1 vot)    
  Iliescu a crescut (clonat) ciraci CONTINUARE (Sâmbătă, 29 mai 2010, 7:25)

  hotnewsfil [utilizator]

  Avand o inteligenta limitata, sufocata si de dorinta oarba de parvenire, Iliescu a ramas "intepenit in proiect", in "fuga inainte" invatate in comunismul pe care il absolvise cu brio.S-a chinuit in toti acesti ani sa joace rolul social democratiei, desi a fost format o viata intreaga sa-i fie adversar. N-a fost si nu este suficient de lucid sa-si stapineasca pofta de putere, sa lase libera instalarea naturala a democratiei, a economiei de piata, dreptul la proprietate. Prin formare si din fire, le-a urat visceral. Cumintenia poporului dezamagit, transformata in pasivitate, face posibila functionarea din inertie a "modelului" Iliescu. Cat a fost in plina vigoare, a impiedecat poporul sa-si pregateasca adevarate personalitati care sa conduca tara. Le-a anihilat din fasa, de teama sa nu i se ia puterea.. Cei care, aparent, si-au dezvoltat unele inclinatii sunt, de fapt, niste personalitati "neterminate", cu cresterea "stopata" (amputata) de Iliescu.A acceptat numai ciraci. El si-a creat astfel opera si, intr-un proces invers, opera l-a creat pe el, l-a naravit in convingerea ca este cel mai tare, ca este singurul apt sa conduca mizerabila gospodarie Romania. Toti cei de la varful PSD si al partidelor satelit inventate de Iliescu, sunt niste "neterminati". (ramasi lor la forma initiala).
 • -1 (1 vot)    
  Nu amanati (Sâmbătă, 29 mai 2010, 8:39)

  Pantera Roz [utilizator]

  prea mult alegerile interne,pe bune.Riscati sa nu va mai puteti desfasura Congresul,ca va ciufulesc oamenii ca pe Hoara.Va dati seama,va prind acolo la gramada,pe toti.Sau se darama sandramaua pana atunci si nu mai au rost alegerile.Ce-i in mana nu-i minciuna,asa ca alegeti-va mai repede.
 • -1 (1 vot)    
  Vor discuta despre EFECTUL RAZELOR GAMA .... (Sâmbătă, 29 mai 2010, 9:01)

  lili [anonim]

  Asupra anemonelor.... adica ceea ce discuta ei maine va fi apa de ploaie pentru NOI. Ceea ce discuta ei acolo nu are nici in clin nici in maneca cu ROMANII atat de invocati si de dragi la ninimioara Dlui Prim MIC Ministru Boculet !!!!
 • +2 (2 voturi)    
  !! (Sâmbătă, 29 mai 2010, 9:51)

  Dinu [anonim]

  Normal ar fi fost ca PSD si PNL sa propuna - daca nu le plac aceste masuri - masuri alternative, fundamentate pe cifre, nu vorbe in vant. Daca se face alegeri anticipate cum propune Crin Antonescu nu se rezolva criza.
 • 0 (0 voturi)    
  IPOCRIZIE !!!! (Sâmbătă, 29 mai 2010, 10:04)

  lili [anonim]

  Dom' Videanu, incetati cu ipocrizia !!! Sunteti un ipocrit, trancaniti intr-una ca nu mai aveti afaceri cu statul si ca la Marmosin nu ati fost implicat in solicitarea de fonduri europene, ori in Monitorul Oficial a aparut ca in AGA, la solicitarea Administratorul Domn Videanu s-a hotarat asta si aia... MINTITI cu o nerusinare damboviteana de joasa spita !!! Sa va fie RUSINE !!! Dar nu aveti asa ceva, ca de-ati fi avut nu ati fi ajuns, taran sarac plecat la Bucuresti din Telemorman si ajuns miliardar !! Pe cinste ati facut atata avere, Dle Videanu ??!! Nu, Dle PRIN FURT !!!! Ati furat cat ati putut !!!!
 • -1 (1 vot)    
  Cea mai buna solutie... (Sâmbătă, 29 mai 2010, 10:19)

  lili [anonim]

  Pentru Dna Anastase este un control medical, la cap... Nu la creier, ca nu are, ci la formatiunea pe care o poarta deasupra umerilor. Sunteti de-a binelea bolnava, Dna Anasttase cand afirmati ca ati luat masura din 2002 si a functionat bine, cand presa duduie de dezvaluiri, una mai socanta ca alta privind matrapazlacurile in materie de FURT calificat ale guvernarii portocalii a PDL. Ati auzit dezvaluirile Dnei Udrea despre cum fura PDLeii Dvs, ca si ai celorlalte partdide ???!!! Sa va fie RUSINE !!!! De multe ori vad ca asemenea Dlui basescu si dlui Boc si dvs ca toti PDLeii vorbiti ca si cum ati trai si vorbi despre o alta tara.....
 • 0 (0 voturi)    
  Salarii si pensii nesimtite,furt din bugetul natio (Sâmbătă, 29 mai 2010, 10:31)

  hotnewsfil [utilizator]

  Restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi -ARTICOLUL 53 din constitutie :
  (1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
  (2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.
  ------------------------
  Cei ce au azi salarii si pensii scandalos de mari, in raport cu cele ale cvasi-totalitatii populatiei, spun ca ei n-au nicio vina, ca le-au fost acordate prin legi speciale si ca acest drept exceptional, odata dobandit legal, nu le mai poate fi retras, amenintand cu sesizarea Curtii Constitutionale, invocand '"ne-constitutionalitatea" legii prin care se intentioneaza sa le fie aduse pensiile la nivelul celei coresnunzatoare contributiei fiecaruia la bugetul national (Legea 19/2000). Au amenintat ca fiecare dintre cei vizati de 'legile amputarii salariilor si pensiilor nesimtite', va da in judecata guvernul si il va obliga sa nu se atinga de privilegiile lor legale.
  Dar, sa nu uitam, legea este facuta de oameni. De nenumarate ori, legile sunt corectate (tot de niste oameni -'law-makers'), completate sau chiar inlocuite cu unele noi, mai proprii specificului unei perioade.
  Aceasta ar trebui sa fie situatia si in cazul legii propuse de guvern, prin care salariile si pensiile celor priviligiati in prezent sunt aduse in conformitate cu legile ce stabilesc salariile si pensiile 'oamenilor de rand', neajunsi "vedete ale societatii".
 • 0 (0 voturi)    
  Salarii si pensii nesimtite,furt din bugetul natio (Sâmbătă, 29 mai 2010, 10:46)

  hotnewsfil [utilizator]

  CONTINUARE I /
  Legile prin care s-au stabilit salarii si pensii 'nesimtite' nu au caracter de axiome, nu contin adevaruri absolute care sa ramana valabile in vecii vecilor, ele pot fi 'desfacute legal, de law-makers, asa cum au fost facute de catre acestia.
  Daca Traian Basescu a facut eroarea extrem de grava de a-l decora pe Homostean, pentru "merite deosebite", printr-o lege speciala, nu mai are dreptul sa promulge o lege prin care sa retraga decorarea celui in cauza?
  Homostean va fece caz de ne-constitutionalitatea prin care se 'incearca' anularea unui drept al sau, castigat legal, se va adresa Curtii Constitutionale? Va spune ca retragerea decoratiei sale nu se incadreaza in prevederile art.53 din Constitutie, decorarea sa nefiind un atentat la siguranta nationala?
  Preluarea de la buget a suplimentullui de pensii si salarii (nesimtite) este, de fapt, un furt din avutul public, un furt din banii depusi, la bugetul national, de intreaga saracime din tara, bani ce lipsesc de la construirea de drumuri, scoli, spitale, alimentari cu apa, canalizari, etc., de care este privata azi saracimea.
  Americanii considera a fi crima nu numai uciderea de oameni ci si marile nereguli financiare (evaziune, risipirea banului public, etc). Parlamentarii nostri, cei care au legalizat salariile si pensiile 'nesimtite', au comis o crima de ordin financiar. Daca nu sunt pedepsiti cum ar merita, macar sa se anuleze legile prin care au permis savarsirea crimei.
 • 0 (0 voturi)    
  Salarii si pensii nesimtite,furt national (Sâmbătă, 29 mai 2010, 10:48)

  hotnewsfil [utilizator]

  CONTINUARE II /
  Art.53 din Constitutie admite reducerea unor drepturi, pentru 'apararea securitatii nationale'. Altfel spus, 'in cazul insecuritatii nationale'.
  Toti finantistii, din tara si din UE si din SUA considera ca "Romania este in pragul prabusirii financiare', indemnand-o sa ia 'masuri exceptionale', fara de care va intra in insolvavilitate.
  Incapabil sa invinga azi reduta inespugnabila, a evaziunii fiscale imense si a coruptie, cimentate intr-o retea de interese trans-partinice, guvernul este obligat de starea jalnica actuala, sa reduca si salarile si pensiile 'nesimtite'.
 • 0 (0 voturi)    
  . (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:42)

  Lori [anonim]

  Nu ar strica o promovare Elena Udrea. A vb impecabil in ultimele zile pe TV
 • 0 (0 voturi)    
  Si mai marii zic asta (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:43)

  Laur [anonim]

  Chiar Tanase si Dinescu comentau pe seama Elenei si au ajuns si ei la aceeasi concluzie ca ar trebui promovata
 • +1 (1 vot)    
  DA! (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:44)

  Dana [anonim]

  Eu as fi pro pt promovarea Elenei. Pt mine ea este un politicia adevarat
 • +1 (1 vot)    
  ... (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:45)

  Alexa [anonim]

  Pentru sitatia de criza in care ne aflam avem nevoie de oamnei puternici la conducere iar Udrea s-ar descurca
 • +1 (1 vot)    
  discurs impecabil (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:47)

  Gina [anonim]

  Discursul oferit de Udrea a fost impecabil din toate punctele de vedere si pe baza lui a castigat multe puncte albe, d ece nu si o promovare
 • +1 (1 vot)    
  .. (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:48)

  Marius [anonim]

  DA Udrea si promovarea ei. Avem nevoie de o schimbare
 • 0 (0 voturi)    
  Se mai gandeste (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:49)

  Bianca [anonim]

  Udrea declara cu ceva timp in urma ca nu doreste sa acceada la o noua functie insa date fiind circumstantele poate s emai gandeste
 • 0 (0 voturi)    
  Turismul ne salveaza (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:50)

  Olimpia [anonim]

  Oricum daca e sa mai salveze cineva tara asta turismul doamnei Udrea e singura solutie, de acolo ne mai pot veni bani
 • +1 (1 vot)    
  O alegere potrivita (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:51)

  Vali [anonim]

  Mie imi place de Udrea si in loc sa vad fete plictisite si somnoroase la conducerea tarii prefer oricand o femeie frumoasa si hotarata
 • +1 (1 vot)    
  Udreavs. Boc (Sâmbătă, 29 mai 2010, 18:52)

  Anca [anonim]

  Udrea e mai atre decat Boc asta e clar si s-ar descurca mult ai bine
 • 0 (0 voturi)    
  - (Duminică, 30 mai 2010, 11:36)

  Vlad.Adrian [anonim]

  Liderii PDL impreuna cu restul societatii sunt cei care trebuie sa traga greul prostiei celor din PSD i... datorita lor am ajuns astazi aici.
 • 0 (0 voturi)    
  lideri si lideri (Duminică, 30 mai 2010, 18:46)

  Martina [anonim]

  Nu cred ca astfel de discutii isi au rostul avand in vedere ca masurile de asuteritate sunt eficiente pentru majoritate.


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version