Premierul Emil Boc a avut parte duminica de o intamplare amuzanta, in timp ce se afla la Rachitele, in casa parintilor sai. Ioan Boc, tatal premierului, i-a spart acestuia oul rosu direct in cap, transmite Mediafax.

Potrivit agentiei de presa, premierul a iesit din casa parinteasca pentru a se intalni cu ziaristii si i-a filmat pe acestia cu o camera video de mana. "Acum nu mai este politician fara blog, asa cum nu exista tanar fara computer. E posibil sa imi fac blog in perioada urmatoare si sa postez filmul si pe blog, dar si pe Facebook si Twitter. Daca incep, voi incepe cu toate trei odata, si cu blog, si cu Twitter, si cu Facebook", a declarat Boc.

Premierul a vrut apoi sa ciocneasca un ou rosu impreuna cu tatal sau. Ioan Boc i-a luat-o insa inainte si, in gluma, i-a spart oul direct pe frunte fiului sau.

Emil Boc, impreuna cu sotia si cele doua fiice ale sale, au impartit oua rosii si prajituri ziaristilor. "Hristos a inviat si sarbatori fericite!", le-a urat premierul jurnalistilor.

Premierul se afla de Pasti la parintii sai, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a participat la Slujba de Inviere oficiata in fata Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.