Senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu a declarat, vineri, pentru Agerpres, ca exista posibilitatea de a pleca din Parlament, inainte de a implini cei patru ani de mandat, argumentand ca au existat anumite lucruri din timpul Congresului PSD care l-au dezamagit. El a precizat totodata ca nu va demisiona din Partidul Social Democrat.

"S-ar putea, la un moment dat, sa plec inainte de implinirea celor patru ani, dar nu este o hotarare", a precizat Sergiu Nicolaescu.

El a argumentat ca au existat anumite lucruri, in timpul Congresului extraodinar al PSD din 20 februarie, care l-au dezamagit, intre acestea fiind ca nu s-a aflat pe niciuna dintre listele de delegati ale organizatiei PSD Bucuresti si nici pe cele de invitati.

"E o problema, sa zicem, de caracter. Dar asta este... (...) Nu am vorbit cu nimeni din conducerea partidului despre aceasta problema. Nu m-a mai deranjat nimic altceva, din contra", a subliniat Nicolaescu.

Pe de alta parte, senatorul PSD a sustinut ca nu a discutat cu fostul social-democrat Razvan Theodorescu de cand acesta a plecat din partid.

El a adaugat ca nu a primit nici un fel de oferta din partea grupului independentilor condus de Gabriel Oprea. "Nu, n-am nici o legatura cu ei", a afirmat senatorul PSD.