Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, joi, ca va candida la sefia partidului, insa nu in tandem cu Ludovic Orban. Crin Antonescu sustine ca el si Orban sunt sustinuti de aceleasi filiale, insa fostul ministru al Transporturilor ar fi sustinut pentru alta functie decat cea de presedinte al partidului.

"Relatia mea cu Orban e una colegiala, dar intre doi indivizi. Nu suntem la tandem. Eu daca as avea dorinte de tandem sau de cuplu, va asigur ca as exprima dorinte in legatura cu alte persoane, categoric de alt sex decat Orban. Eu nu am astfel de dorinte, candidatura mea e una individuala, nu candidez in tandem", a afirmat Crin Antonescu, citat de NewsIn.

"Eu va vorbesc de o sustinere oficiala pentru candidatul Crin Antonescu semnata de presedintii acestor organizatii. Orban e probabil sustinut pentru o alta functie in conducerea partidului, si mi se pare absolut normal. Eu vorbesc de functia de presedinte", a adaugat Crin Antonescu, anuntand ca are sustinerea a 27 de filiale pentru functia de presedinte al PNL.

Printre filialele care il sprijina pe Crin Antonescu se numara cele din Brasov, Sibiu, Hunedoara, Caras-Severin, Maramures, Gorj, Prahova, Arges, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Vrancea si Botosani, aceleasi pe al caror sprijin se bazeaza si Ludovic Orban.

  • Ludovic Orban: As prefera sa candidez in tandem cu Crin Antonescu

Invitat, luni, la emisiunea "Discutia de luni", difuzata de HotNews.ro si Radio RFI, Ludovic Orban afirmase ca "ar prefera sa candideze in tandem cu Crin Antonescu".

"Deocamdata exista trei candidati, neanuntati oficial: Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu si subsemnatul. Suntem binecunoscuti de colegii nostri iar cei aproximativ 1.500 de delegati vor decide cine va conduce partidul. As prefera sa candidez in tandem cu Crin Antonescu", a afirmat Ludovic Orban la "Discutia de luni".

Crin Antonescu a afirmat joi ca va candida la sefia PNL deoarece "pentru reformarea partidului, este nevoie de un lider credibil, puternic si reformator. E clar pentru noi toti, presupun ca si pentru Tariceanu, si pentru Orban, si pentru amandoi impreuna daca fac un tandem, ca PNL trebuie sa ofere o alternativa".