Marcel Ciolacu susține că ar prefera ca şefia USR-PLUS să fie preluată de ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, care nu și-a depus însă candidatura la congresul din octombrie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat pe cine ar prefera pentru funcţia de preşedinte al PNL între Ludovic Orban şi Florin Cîţu, liderul PSD a răspuns că "amândoi sunt catastrofe".

"Pe niciunul. Amândoi sunt două catastrofe şi vedeţi din împrumuturile pe care le-au făcut. Aş prefera, în schimb, ca domnul Dîncu să se exprime mai mult politic ca un pesedist de frunte ce este, ca preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, decât ca sociolog. Aici aş prefera”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni, într-o conferinţă de presă pe cine ar prefera la şefia PNL, în condiţiile în care Vasile Dîncu a spus că, sociologic, electoratul PSD l-ar prefera pe Ludovic Orban în fruntea PNL.

Chestionat ce preferinţă are cu privire la şefia USR-PLUS, Ciolacu a răspuns, conform News.ro: "L-aş susţine pe domnul Drulă. Nu este o glumă, dar nu candidează. Eu l-aş fi preferat pe domnul Drulă”.