Liderul USR, Dan Barna, reacționează la scandalul provocat de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu la conferința de presă susținută vineri de Nicușor Dan. Barna spune că evenimentul este fără precedent, prin violența și stupiditatea lui, iar "administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni. Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit", a scris Barna pe Facebook.

El spune că astăzi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei, că între timp a devenit Uniunea Salvați România, iar "cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți".

"Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Știți dumneavoastră unde. Vă promit!", este mesajul lui Barna pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Conferința de presă a lui Nicușor Dan, în care a prezentat bilanțul Gabrielei Firea, a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu, care și-a făcut apariția acolo cu un dulap, a vociferat și l-a întrerupt continuu pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei. Nicușor Dan i-a spus să păstreze distanța de protecție de 2 metri și a avut loc un moment tensionat, în care cei doi s-au îmbrâncit.