​Aflată în primul turneu electoral alături de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă le-a transmis ironic celor din opoziție că va da o ordonanță de urgență prin care să primească gratuit lecitină, dacă tot uită ce au făcut. ​

Viorica DancilaFoto: gov.ro

„Românii nu uită. Ei au tăiat pensii și salarii, noi am crescut pensii și salarii. Dar acest lucru mă face avem o nouă inițiativă - să trimitem către PNL, către USR, să facem o ordonanță de urgență prin care să le dăm gratuit lecitină ca să aibă memoria mult, mult, mult mai bună. Ei poate uită, dar cei care au trecut prin aceste situații neplăcute, cei care au fost umiliți cu siguranță nu o să-i uite”, a spus premierul, la Iași.

Ea i-a sfătuit pe pesediști să fie mândri.

”De fiecare dată să spuneți cu mândrie că sunteți membri PSD. PSD nu a luat niciodată decizii împotriva oamenilor. Dimpotrivă (...) Trebuie să spuneți cu mândrie că sunteți români. Acești oameni care vin de la PNL, de la USR, nu au avut această mândrie. (...) Ca prim-ministru, am toată deschiderea să dau un premiu celor de la PNL, USR, de la PLUS MINUS pentru defăimarea României în UE, pentru că acești oameni nu au ratat niciun moment pentru a-și defăima țara”, a mai spus Dăncilă.