Proaspatul senator PSD, Anghel Iordanescu, aflat in primele zile de lucru in Senat, invata de la colegi cum stau lucrurile in activitatea legislativa. Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei a impartasit primele impresii cu presa , marturisind ca atmosfera de la Senat “este mai incarcata decat cea de pe stadion”.

Anghel Iordanescu a mai afirmat ca se bazeaza pe colegii de partid pentru a stii ce legi si cum sa le voteze.

"Sunt in perioada de acomodare, mi-am notat, m-am mai sprijinit de colegul din stanga si din dreapta in sensul votului, dar in curand o sa iau deciziile pe care le consider", a declarat Anghel Iordanescu

Fostul selectionar a explicat jurnalistilor ca precepe atmosfera din Senat ca una "mai tensionata decat pe stadion" si ca la validarea sa in functie s-a simtit “putin apasat”. De asemenea, Iordanescu promite ca dupa ce va invata procesul legislativ va vota legiile in functie de cum ii dicteaza constiinta.

Fostul selectioner Anghel Iordanescu a fost validat miercuri, in functia de senator, de catre plenul Camerei Superioare, in locul social-democratului Teodor Filipescu, care a demisionat din motive de sanatate.