Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține, într-un mesaj de Anul Nou transmis românilor, că "jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină" și că guvernul are "curajul și forța să se opună cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității", susține liderul PSD, într-un mesaj postat luni seară pe Facebook.

El mai susține că jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul 2019 și că "miza este, de fapt, România, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai".

"Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie!", adaugă liderul PSD, care le urează românilor "La mulți ani".