Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut, vineri, în timpul ședinței Comitetului Executiv al PSD, un atac incalificabil la adresa primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, unul dintre membrii PSD care au cerut demisia lui Liviu Dragnea. Rădulescu a venit între jurnaliști, la un moment dat, și a cerut să facă declarații despre Negoiță. Nederanjat de reporterii din jur sau de camerele prezente, Rădulescu l-a făcut pe Negoiță „homosexual”, „bisexual” și a spus că face declarații ”ca să nu-l bat”.

Catalin Radulescu, atac la Robert NegoitaFoto: Hotnews

La începutul ședinței CEx, Robert Negoiță, întrebat de o altă declarație făcută de Cătălin Rădulescu, a răspuns că nu dorește să comenteze „ce zic unii și alți indivizi. Nu are nici o legătură cu subiectul individul despre care dumneavoastră mi-ați vorbit”.

Cătălin Rădulescu a venit, la un moment dat în timpul ședinței CEx, în mijlocul unui grup de jurnaliști care stăteau pe hol și a spus că vrea să facă declarații despre Robert Negoiță. În acel moment și alți jurnaliști s-au apropiat, iar reporterul HotNews.ro aflat acolo a deschis camera de filmat. Nederanjat de acest lucru, Cătălin Rădulescu a început să facă o serie de declarații necenzurate despre Robert Negoiță.

„Adică eu am terminat șef de serie la medicină la Timișoara și homosexualul ăsta la 30 de ani face bacalaureatul și el spune de mine?”, a spus Rădulescu.

O jurnalistă a intervenit atrăgând atenția că dacă folosește cuvântul homosexual nu îi va putea lua declarații pe cameră.

„Nu-l fac homosexual că nu-i homosexual oricum. E bisexual. Da', ca să nu-l bat, îi spun în direct acuma...”, a spus Rădulescu, uitându-se în jur la cameră și jurnaliștii care s-au adunat lângă el.

Apoi deputatul PSD s-a dus în fața camerelor de televiziune și a continuat să facă declarații despre Robert Negoiță.

„Am înțeles că marele primar al sectorului 3 a făcut o declarație la venirea lui în Comitetul Executiv. Față de persoana mea. Și pentru ca să clarificăm odată treaba asta vreau să îi transmit prin intermediul vostru. Că dacă eu am terminat șef de serie la facultatea de medicină înainte de '89 și el a făcut bacalaureatul la 30 de ani. Pentru că înainte punea mochetă pe jos, pe unde punea el mochetă, să spună televiziunilor și oamenilor câți procurori DNA mânâncă la el acolo la Rin Grand Hotel și să spună de dosarul său de 20 de milioane de euro evaziune fiscală pe care a făcut-o el și companiile lui”, a declarat Rădulescu.

Vezi și:

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV în ziua în care Dragnea a supraviețuit din nou la șefia PSD