Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, luni, in contextul in care directorul Tarom, Eugen Davidoiu, si-a dat demisia ca nu il intereseaza cine conduce compania, fiind important ca Taromul sa devina ceea ce s-a stabilit in programul de guvernare, si anume o companie "profitabila, stabila si puternica", relateaza News.ro.

Liviu DragneaFoto: Captura Privesc.eu

"Nu ma intereseaza cine conduce Tarom, ma intereseaza ca aceasta companie sa devina ceea ce s-a stabilit in programul de guvernare, o companie aeriana puternica, stabila si profitabila", a spus Liviu Dragnea.

Intrebat daca se impune o discutie in coalitie pe tema Tarom, presedintele PSD a raspuns negativ, afirmand ca este o chestiune strict legata de Guvern.

"Nu. Daca va solicita ministrul Transporturilor sau premierul, vom discuta. Daca nu, nu. Este o chestiune strict legata de Executiv", a subliniat liderul PSD. El a facut aceste declaratii la Ambasada Spaniei, unde a semnat in Cartea de Condoleante deschisa pentru victimele atentatelor.

Directorul general al companiei de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a demisionat din functie, desi cu o zi inainte sustinea ca nu o va face.

"Eu nu voi demisiona pentru ca nu am de ce. Voi pleca cand voi dori eu pentru ca am muncit acolo si nu mi-am batut joc. Am adus doua avioane, le-am pus la munca si pentru asta trebuie sa plec? Mi se pare o nebunie. De ce sa-mi ceara cineva demisia? Ca am demarat reorganizarea companiei? Poate pentru ca am deranjat niste grupuri de interese", afirma Davidoiu.