Cererea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Theodor Nicolescu va fi analizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, care are termen pana luni pentru elaborarea raportului.

"Cererea a fost trimisa la Comisia juridica - termen de trei zile pentru incheierea raportului si in Biroul permanent de marti se hotaraste cand va intra in plen. Se presupune ca la votul final de miercuri", a declarat vineri secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, dupa sedinta Biroului permanent, informeaza Agerpres.

Cererea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Theodor Nicolescu, urmarit penal in dosarul ANRP, a ajuns joi la Camera Deputatilor.

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a sesizat Camera Deputatilor cu privire la incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Nicolescu Theodor-Catalin, referitoare la savarsirea unei infractiuni de luare de mita si a trei infractiuni de abuz in serviciu.