Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, l-a somat public, duminica, pe fostul premier Mihai Ungureanu, solicitandu-i ca in 24 de ore sa comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a afirmat ca au fost "cumparati", primind bani in schimbul voturilor.

"Ii amintesc lui Traian Basescu ce spunea Mihai Razvan Ungureanu acum cateva zile - ca in Romania se cumpara parlamentari pentru ca el a vazut cu ochii lui asa ceva. Eu cred ca, daca Mihai Razvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumparati, el devine tainuitor. El personal spune ca a vazut un parlamentar care a luat bani ca sa de jos un Guvern", a detaliat deputatul PNL, potrivit Mediafax.

El i-a adresat lui Ungureanu somatia publica de a comunica Parchetului General numele parlamentarului sau a parlamentarilor la care facea referire, sustinand ca, in caz contrar, Ungureanu devine tainuitor.

"Il somez public pe Mihai Razvan Ungureanu sa comunice in 24 de ore Procuraturii Generale cine e faptuitorul. In caz contrar, prin pastrarea tacerii, devine faptas, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest si cinstit, ca Traian Basescu", a avertizat deputatul PNL.