Premierul Mihai Razvan Ungureanu, precum si liderii PDL Vasile Blaga, Roberta Anastase, Ioan Oltean si Emil Boc s-au reunit in jurul orei 12:00 in biroul presedintelui Camerei, in timp ce in plen se dezbate motiunea de cenzura, informeaza Mediafax. Intalnirea a durat circa 20 de minute, dupa care premierul a revenit în sala de plen a Parlamentului, relateaza Agerpres.

Dupa discursul din plen al liderului PSD Victor Ponta, premierul Ungureanu a iesit din sala fiind urmat la scurt timp de presedintele Senatului, Vasile Blaga. Cei doi au intrat in biroul presedintelui Camerei, unde erau asteptati de Emil Boc, Roberta Anastase si Ioan Oltean.

Surse oficiale au declarat pentru agentia de stiri citata ca in dimineata zilei de vineri, inaintea sedintei plenului reunit, prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu si liderii PDL au numarat parlamentarii puterii care, conform analizelor, nu vor sustine motiunea de cenzura si care sprijina Guvernul. In urma numaratorii, au concluzionat ca opozitiei ii mai lipsesc doua voturi pentru a demite Executivul.

Numaratoarea parlamentarilor a avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, unde premierul Mihai Razvan Ungureanu a venit insotit de liderul PDL, Emil Boc.

Citeste si: