Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a anuntat joi ca democrat-liberalii vor sprijini total la alegerile locale pentru Primaria Buzau un candidat independent in persoana preotului Paul Negoita, relateaza Agerpres.

"Organizatia municipala si Organizatia Judeteana a PDL au hotarat sa sustina pentru functia de primar pe Paul Negoita, candidat independent. Este un om din generatia tanara iar Buzaul are nevoie de o schimbare", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, deputatul Cezar Preda.

Liderul PDL Buzau sustine ca "Paul Negoita este un candidat independent veritabil", iar PDL Buzau "il va sprijini total, inclusiv din punct de vedere financiar, in limitele legii'.

Paul Negoita, preot-paroh la Biserica ''Sf.Andrei'' din Buzau si director al Palatului Copiilor, are 36 de ani si este consilier municipal independent.

"Nu am alergie la sustinerea partidelor, consider ca Buzaul are, acum, nevoie de un proiect comun. Nu vreau sa ma implic in politica, ci doar in administratie, pentru ca doar un primar independent va putea realiza foarte mult pentru acest municipiu", a spus preotul Negoita, citat de opiniabuzau.ro.