​Comisia de etică a Universității Babeș-Bolyai a analizat teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, și a ajuns la concluzia că „suspiciunile de plagiat se confirmă în marea lor majoritate”, iar „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată” - articol Clarice Dinu, Hotnews

Nicolae Ciucă și Lucian BodeFoto: Guvernul Romaniei

Lucian Bode, băiat de Sălaj. Băiat cu freză de PNL

Astăzi, după prînz, a pățit-o. Lucian s-a dus pe drumul veșnic al pierzaniei politice. Cine l-a pus să intre în politică? El singur. I s-a părut că-i strălucit între cei șterși și umili ca el. Cine l-a-ndemnat să facă doctorat? El. Sau, cel mult, îndrumătorul lui de doctorat Ivan, prea bătrânul lustragiu al fabricii de doctorate? Sărac om Bode, astăzi, după prânz, a trecut în veșnicia celor ce nu recunosc că au dat copy-paste. A trecut în lumea celor păcătoși ca el: Ponta, Sorin Cîmpeanu, Ciucă. Printre cei ce urlă pe Facebook:

Absurd! Absolut sunt nevinovat

Vă dați seama, nu, ce e în cap de Bode? Frică. Pentru că din Politică e OUT. Din ministerul de Interne e ras, tuns, frezat.

Pentru acest moment de panică a lui Bode, triumf al meu (că scriu acest articol) e musai să mulțumesc celor care au suportat inspirația-transpirația academică a lui Bode. Ce doctorat, ce putoare de superbie și minciună avem între noi.

Bravo Emilia Șercan! Bravo Cristian Preda! Bravo Cristian Ghinea pentru obsesia ta! Fiecare a făcut de răs Bodele cum a știut mai bine.

Să trăim transpirația bietului Lucian Nicolae Bode!

Lucian Nicolae Bode este născut pe 27 octombrie 1974 în satul Valcău de Jos, Sălaj. Mama și tata dumnealui i-au prezis un viitor minunat. Nu i-au spus: te iubim Luciene! Nu! I-au zis de mic: Ești eminent Luciene! Omului Lucian, deci, de mic, i-au intrat în vine astfel jocul de-a gâsca-mi merge de multe ori la apă, bibliografia și anexele lucrării „Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context european actual”. Din 1978 până în 2018 (fix 40 de ani) a trăit drama nebună de a scrie, de a transpira pentru a scoate oul de aur: Securitatea energetică.

Omul Lucian Bode ăsta n-a creat! A transpirat o lucrare de doctorat

Ani de zile a fost bântuit de atâta informație despre securitatea energetică încât într-o zi, uite sfântul i-a dat fierbințeală cerească și text inspirat. Și fiind inspirat s-a pus omul Lucian Bode și a transpirat doctoratul și, imediat, a urlat moral. Vă amintiți ce mișto a zis Lucian Bode: „Plagiatul este un furt. Furtul se pedepseşte. Toţi cei care mă vor acuza că am secretizat teza de doctorat, cu toţi mă voi întâlni în instanţă, pentru că prea mult şi-au bătut joc de munca mea”

Ce muncă! Ce muncă! Atât cât să ne râdem acum. Lucian Bode n-a stat pe loc de atunci. Cât noi am stat cu nasul în transpirata sa lucrare de doctorat, a ajuns ministru de interne. Eroare mare! S-a băgat ca lupul între hiene. În Ministerul ăsta nu-i băiat să nu-și fi plagiat doctoratul. Ei îl vor scuipa pe băietul din Sălaj din sănul lor. De ce? Că ei n-au fost prinși. Nu de disgrație e vorba aici, ci de a nu pune lupa “de doctorat” pe minister. Hoții, acum, încă pot striga hoțu’!

Mai nasol este că Ciucă, prim ministrul României are lucrarea plagiată. El îi va spune: Adio! hai repede, ce vrei să se spună că-s în cârdășie cu tine?

Sărac Luciene Bode! În mod absolut și absurd, cum zici tu pe Facebook, bravo, te vor părăsi prietenii plagiatori ca și tine. Doar tu vei rămâne să te lăuzi că ai transpirat să faci doctorat. Doar tu o să urli: Absolut! Absurd câte am îndurat ca să să fiu hoț de doctorat.

UITE LISTA CELEBRITĂȚILOR CU PLAGIAT DOVEDIT. LUCIAN BODE INTRĂ ÎNTR_O ELITĂ