Ministrul Culturii să-și ceară scuze pentru ne-simțirea sa!

Ministrul Culturii "l-a pălmuit" pe Eminescu" de Ziua lui Națională. UPDATE: Ne-simtirea ministrului în cazul Nanau si reacția oamenilor de cultură

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Vineri, 15 ianuarie 2021, 9:00 Actualitate | PERSPEKTIVA


Bogdan Gheorghiu
Foto: G4Media.ro
Asta-i încă o istorie a felului în care-s tratați artiștii. În Ro. Iar 150 oameni de cultură cer ca Bogdan Gheorghiu, ministrul culturii, să-și ceară scuze public pentru ne-simțirea sa. Ne-simțirea cu care l-a tratat pe Nanau. Ne-simțirea afișată ieri în conferința de presă. Pe Nanau l-a plesnit peste ochi că a refuzat premiul Cultural. Pe oamenii de cultură i-a trimis la plimbare: el și-a făcut datoria "să facă hârtiile pentru compensații", de acum cei revoltați să ceară socoteală altor miniștriiiii. E de ziua Culturii Naționale. Oameni care știu ce-i cultura cer ca Bogdan Gheorghiu să-și ceară scuze astăzi, de ziua lui Eminescu. Documentul se numeste "La o aniversală" și a fost trimis lui Iohannis, Guvernului României. Oamenii de cultură își serbează Ziua așa cum știu ei mai bine. Stricându-le cheful politicienilor ne-simțiți.

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, nu ne dorim medalii și festivități. Ne dorim, în schimb, în fruntea Ministerului Culturii oameni competenți, care nu îi disprețuiesc pe cei care lucrează în domeniu și care pricep problemele cu care aceștia se confruntă. Așteptăm o reacție publică din partea Președinției și a Guvernului României în ceea ce privește importanța pe care o acordă culturii și o strategie coerentă, funcțională de salvare a domeniului cultural în perioada de criză pe care o traversăm. Dar, în primul rând, cerem ca Ministrul Culturii să își ceară public scuze pentru că a manipulat intenționat opinia publică, din poziția de ministru al unui stat european. Nu putem accepta să fim reprezentați de către un om politic care compromite misiunea Ministerului Culturii și mecanismele sale." - fragment din scrisoare Printre semnatari:Florin Iepan - cineast, Andrei Ujică - cineast, Alexandru Solomon - cineast, Gabriel Spahiu - actor. Ada Solomon -producător de film, Radu Vancu -scriitor, Mihai Călin, actor, Gianina Cărbunariu - regizor, dramaturg, Tudor Giurgiu regizor, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Andrei Gorzo - critic de film, Cosmin Bumbuț - fotograf, Igor Cobileanski - regizor, scenarist

CUM S-A AJUNS AICI? Bogdan Gheorghiu "i-a cârpit" două palme peste ochi lui Eminescu. De ziua lui. De ziua culturii noastre naționale. Cum așa? Simplu. Eminescu, eu așa cred, este simbolul culturii naționale. Soarta lui este soarta artistului român. Mereu în căutare de finanțe de a trăi, mereu fără bani pentru a-și pune ideile în practică. Eminescu e Artistul. Nanau poate fi Eminescu, de ce nu? Alexander Nanau, care pentru filmul său “Colectiv”, a deschis cerurile pentru un Oscar. Oscar! Nanau în Ro e tratat cum a fost tratat Eminescu toată viața. Iohannis și Gheorghiu vor să premieze artiști de Ziua lor Națională. Au datoria s-o facă. Cum Alexander Nanau este în vederea lumii întregi pentru realizarea sa, “Colectiv”, Nanau este propus pentru decorare. Este sigur că altfel nu i-ar fi trecut prin minte lui Gheorghiu.

Tragedia unei generații, cangrena unui sistem, răul pe care ni-l facem zilnic alegând aceleași "găini fără cap", toate astea au fost documentate, au dat un film. Regizorul și “montajul” său ideatic merită comentarii, premii, distincții. În termeni rezonabili, Nanau SURPRIZĂ refuză premiul oferit de Iohannis și Gheorghiu. Are libertatea s-o facă.

CLICK DOCUMENT Scrisoarea lui Alexander Nanau

Ne-simțire de ministru întâi și întâi.

În loc să recunoască: domle, atâta am putut noi face pe COVID-ul ăsta, Gheorghiu, ministrul culturii, îi trage "două perechi de palme". Lui Nanau. Ia, bă, boule, de aici! Îți permiți tu să refuzi? Te fac preș. Te calc în picioare. Într-un comunicat oficial, Gheorghiu a început să se fudulească cu banii pe care i-a dat Ministerul lui Nanău. Ți-am dat atât și atât și tu ce faci, bezmeticule? Refuzi? În 2021 se-ntâmplă ca pe vremea lui Eminescu. Gheorghiu cu aerele de ne-simțire îi mai cârpește două palme lui Eminescu. Simbolic. Ori Gheorghiu nu-i altceva decât un slujbaș al lui Eminescu. Ministrul nu-i altceva decât slujbașul Culturii românești, al lui Nanău și al altor artiști români. Ministerul apreciază, "scoate la concurs" proiectele. Nanau a câștigat bani pe vremea când nu se știa de Oscar. Deci, a meritat. Mai mult, banii de la Minister erau o picătură din bugetul necesar filmului. Deci, găina se laudă că a făcut un ou de bibilică.

CLICK DOCUMENT Comunicat de presă referitor la informațiile apărute în spațiul public din partea regizorului Alexander Nanau
Să ne amintim puțin, că d-asta-i ziua lui Eminescu cum s-a purtat într-o situație similară Titu Maiorescu. Titu este singurul apărător al lui Eminescu, pe vremea aia. Înțelege simțirea lui. Maiorescu, repet, nu restul contemporanilor. Românii contemporani i-au tras palme lui Eminescu. "Ia, bă, boule! Vrei poezie?" Maiorescu, citindu-l, publicându-l, dezbătând împreună câte-n lună și stele, visa să-i dea o catedră de filosofie la Iași. Pe merit. Pe măsura a ce avea în cap. Titu mi l-a trimis pe Mihai la doctorat în străinătate, pe bursă, pe garanția lui, când a devenit ministru. Nu erau mulți bani, dar atâta se putea atunci. Eminescu a tocat banii pe cărți, a pierdut timpul în biblioteci și și-a făcut proiecte pe care niciodată nu le-a dus la capăt. Ăsta e adevăratul artist. Să-și facă iluzii, utopii, să trăiască cu capul în nori. Maiorescu nu l-a scuipat în ochi. A înțeles. Asta-i firea lui de artist. Eminescu s-a întors fără doctorat. I-a dat post de bibliotecar. Și când iar Eminescu s-a dovedit nepotrivit, i-a găsit post de revizor școlar. Repet, nici gând de reproș, de nervi, de “băi, nesimțitule, eu îți dau bani, tu ce faci? Ce recompensă îmi dai?” Uite, de asta, ministrul de astăzi nu-i Maiorescu, ministru al Educației, al Culturii. (vezi Călinescu-Viața lui Eminescu)

Și când Ada Solomon, din breasla cineaștrilor, reacționează la mizerie, își ia și ea un cap în gură. Că așa-i ministrul nostru.
Ieri, Ada Solomon, producătoare care s-a zbătut ca nebuna să scoată filme ro și a luat premii pe măsură, a fost luată și ea în tărbacă. I-a cârpit și ei două palme. Dă-o dracului de artistă!

CLICK DOCUMENT Textul Adei Solomon/Contributors: Ministerul Culturii e gol

Țâfna lui, fudulia lui, ne-simțirea în fața firii de artist. Astea definesc ministrul culturii în ziua culturii naționale. În zilele astea arțăgoase ale COVID-ului. De asta oamenii de cultură CER ca ministru să-și ceară scuze astăzi de Ziua Națională. L-a pălmuit pe Eminescu, pe ARTIST, de ziua lui.


CLICK DOCUMENT Cultura la dubă/ Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunțat azi, într-o conferință de presă, că ministerul pe care îl conduce a alocat 2 milioane de lei pentru finanțarea a 42 de proiecte culturale, care se vor desfășura între 15 și 31 ianuarie 2021, pentru sărbătorirea Zilei Culturii Naționale

Nu, nu ne luăm de studiile domnului de la Cultură. A fost, sanchi, actoraș făcut la fabrica de diplome și manager la OTV. Bănuim, însă, că astfel de activități molipsesc.

CLICK DOCUMENT CV Bogdan Gheorghiu, ministru, fost actor și jurnalist OTV

Nu ne luăm nici de lista de acțiuni creștine pentru salvarea memoriei lui Eminescu. Doamne ferește! Fugi Eminescule că te-au făcut ăștia iar icoană să te pupe pe gură! Oh, nu, n-o facem. E chestie de gust, nu de punctaj acolo.

Nu. Ținem să amintim că-n ziua sfântă a lui Eminescu ministrul tratează artiștii ca-n totdeauna. Că-i România. Cu mânie și ne-simțire. Dă-i în mă-sa, sunt niște clauni!

P.S.: Acum că vine vorba de cultură, să spunem că acest cuvânt “flegmă” este folosit în sens peiorativ, dom Ministru, sper că v-ați dat seama. L-a-f-e-l și "cârpit două palme/două perechi de palme". Nu aveți cum să-l atingeți pe Eminescu. Își doarme veșnicia la Bellu.

P.S.: iarăși, “Ne-simțire” înseamnă simțire-fără, nu vă fac direct nesimțit, dom’ ministru, sper că realizați acum, la al 2-lea mandat.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


50030 vizualizari

 • -6 (52 voturi)    
  Cum pui tu "boule" si Eminescu intr-o singura prop (Vineri, 15 ianuarie 2021, 9:20)

  D-or [utilizator]

  Cum pui tu "boule" si Eminescu in aceeasi propozitie, mai rar.

  Pentru ca stii, n-ai cum sa nu stii, ca asa se fac asocierile. In mintea cititorului exact asta va ramine.

  Desigur, asocierea se va atasa si de numele Istodor si de Ada S.. si care or mai fi.

  Dar cine isi va mai aminti aceste nume miine?
  • -11 (37 voturi)    
   Dialogul decent nu ar trebui sa depinda de bani (Vineri, 15 ianuarie 2021, 14:10)

   animatron [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   Dialogul in societatea romaneasca (si cea occidentala de altfel) de astazi a fost deja descris de Eminescu:

   "Un râs, un chiot, o vuire multă ­
   Cu toții strigă, nimeni nu ascultă"

   Gloata artistilor convinsi ca sunt "speciali", in raport cu cei care ii hranesc platind bilete si taxe, a fost si ea descrisa de Eminescu (s-ar potrivi perfect si dependentilor de retele sociale):

   "Toți se iubesc ­ ș-o spun în gura mare.
   Toți au făcut din viață sărbătoare:
   De măști râzânde lumea este plină,
   De comedianți și de femei ușoare."

   Mda, "moama" ce i-a facut-o dl Nanau unui politruc din guvernul progresist-liberal, a refuzat un premiu si a salvat "onoarea nereperata" a breslei.

   Vine dl Istodor si ne ofera, din furia afisata abulic pe HN, o mostra a subconstientului domniei sale, una cu "ba, boule", "ia palme", etc.

   Ne explica si "idealu' da artist": "utopie" si "capu-n nori", uitand ca trebuie vreo 50.000 de artisti din astia pana sa apara si un geniu sau macar unul demn de pomenit prin vreun manual.

   Toti au pretentia sa fie sponsorizati pe viata, pe motiv ca sunt "artisti".
   Si de unde stim ca sunt artisti?
   Pentru ca o spun ei, de aia.
   Ca asa e "corect politic", se cheama ca esti "ofensat" daca te critica cineva ca "artist" sau neaga ca ai fi asa ceva sau iti zice sa iti iei un "real job" !

   Vestea buna pt dl Nanau e ca inca se poate concura normal la Oscar.
   Vestea proasta pentru toti, demna de lumea lui Kafka, e ca premiul Oscar nu se va mai acorda din 2024 daca filmul nu are tematica legata de minoritati, daca nu are actor principal minoritar sau LGBTQ+, etc. (e o lista de criterii "woke" si de extrema stanga).

   Daca ar protesta contra unei asemenea aberatii de politica "culturala" fix ca in epoca comunista, acesti producatori, regizori si actori romani ar gasi multa sustinere, populara si politica.

   Deocamdata, impresia lasata e ca e vorba doar de bani si onoarea "pe-a matii" si nu e ok sa le asocieze cu Eminescu un Istodor.
   • +6 (12 voturi)    
    Intelegi cat un melc (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 11:58)

    maniac [utilizator] i-a raspuns lui animatron

    Mergi pe burta si nu intelegi nimic din viata. Si politizezi aiurea in cheie conservator abulica. Mai ia o pauza ametitule.
 • -10 (48 voturi)    
  De ce trebuie să fire milogi? (Vineri, 15 ianuarie 2021, 9:30)

  asavreau [utilizator]

  Cineaștii,artiștii trebuie să-și organizeze asociații care să propună legi care să-i protejeze și ajute.Fără legi nici-un ministru nu va putea face ceva.Dacă cineaștii,artiștii se comportă ca cei care primesc ajutor social,au soarta acestora.Vor primi dacă este de unde.Poate un fond de asigurare perntru cineaști,artiști nu ar fi solușie rea.Plus,niște promisiuni verbale făcute de PSD,nu poți pretinde să fie onorate de USR,PNL.
 • +8 (38 voturi)    
  "ziua sfântă a Culturii Naționale" (Vineri, 15 ianuarie 2021, 9:47)

  GeorgeT [utilizator]

  Un fel de ziua cuvioasei ..
 • +15 (63 voturi)    
  Gresit (Vineri, 15 ianuarie 2021, 10:31)

  Akarui [utilizator]

  Cand primesti de la stat un milion si jumatate RON pentru filmul tau, iar apoi faci scandal in presa ca statul nu ajuta cultura, esti doar nesimtit, nu "artist". Daca chiar voia sa refuze ceva, sa fi refuzat milionul ala. Atunci da, ziceam uite om cu principii. Cum ar fi fost ca Eminescu sa fi scris in presa ca Titu Maiorescu nu ajuta artistii, dupa ce acesta facuse atatea pentru el?
  • -6 (38 voturi)    
   Ai dreptate. (Vineri, 15 ianuarie 2021, 12:15)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Akarui

   Cel putin numele prezentate drept etalon,nu merită să fie terfelite miile de artiști onești,serioși,cu bun simț.Numele prezentate se prezintă ca niște asistați sociali care zic cu tărie-//este dreptul meu//!Care bă/fă?Trăiești din ce faci,ce produci.Așa spun milogii statului-asistații social,că-i dreptul lor să primească și să nu muncească,că dacă ar munci ar crea distorsiune pe piața muncii și pot fi sancționați !!!!.Lăsdați individualismul deoparte,da voi,artiștii și organizați-vă.Sunteți ca foștii ceapiști.Voi produceți,voi vindeți și trăiți de azi pe mâine.Ești priceput la artă,ești artist,dar nu ești vâzător.Nu știi să vinzi.Fiecare meserrie are arta ei și trebuie respectată și trebuie respect reciproc.Este obligația media să facă o astfel de educație,benefică pentru toți.
   • +5 (11 voturi)    
    Ca atat intelegi tu din viata (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 11:59)

    maniac [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    Asistati versus neasistati. Alt conservator spalat pe creier.
  • -6 (40 voturi)    
   Stiu ca voi cobori nivelul discutiei (Vineri, 15 ianuarie 2021, 12:36)

   adi_69 [utilizator] i-a raspuns lui Akarui

   Dar la faza asta Nanau a fost un fel de Sumudica...
  • -4 (34 voturi)    
   sa finantezi proiectul si apoi sa il premiezi (Vineri, 15 ianuarie 2021, 12:56)

   snowflake [utilizator] i-a raspuns lui Akarui

   Oare sa finantezi proiectul si apoi sa il premiezi nu e cam penibil?
   Sau in arta nu exista conficte de interese?
   Sau artistii nu au probleme morale?
 • +11 (55 voturi)    
  Articolul cu "palmele"date lui Eminescu (Vineri, 15 ianuarie 2021, 11:38)

  Popescu Mihai [anonim]

  Rar m-a fost dat sa citesc un articol atat de tendentios.
  N-am inteles absolut deloc ce a facut rau ministrul pentru care autorul are in mod evident o mare ranchiuna. Nu stiu cine este ministrul si nici autorul dar continutul articolului nu are nici o legatura cu titlul. E o mostra de cum NU trebuie facut jurnalismul.
  • -7 (31 voturi)    
   Un articol iresponsabil, (Vineri, 15 ianuarie 2021, 18:17)

   Dilematic [utilizator] i-a raspuns lui Popescu Mihai

   care trebuia oprit de la publicare !
   • +1 (5 voturi)    
    Lupta de clasa (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 19:28)

    Zulu [anonim] i-a raspuns lui Dilematic

    Asa tovarasu', se vede ca ai gene de Pauker!
    Ai studiat numai online sau doar la locu' de munca?
 • +7 (23 voturi)    
  A fost un (Vineri, 15 ianuarie 2021, 12:46)

  yol [utilizator]

  concurs de proiecte, pe care Nanau l-a castigat. Statul nu a facut altceva decat sa-si faca treaba, pentru asta e platit. Exact asta spunea si Mungiu acum 10 ani, ca desi a primit niste bani de la guvern, cei mai multi bani s au dus in proiecte ca, “pacala se intoarce” si alte capodopere.Asta a ramas in noi, in romani mancati de comunism, ca ar trebui sa ne aplecam in fata autoritatilor care-si fac treaba. Olimpicii care faceau meditatie pe banii parintilor si petreceau ore intregi dupa ore, erau luati si pusi in poze cu te miri ce directoras. Nu mai conta ca restul elevilor pe care-i pastorea erau analfabeti, el trebuia sa se mandreasca cu exceptia, sa se fotografieze cu ea, pentru ca, nu-i asa, el a platit facturile pt curent, apa, paza si salariile profesorilor. Cum sa nu merite si el sa primeasca aplauze?! La fel si acum.
  Vezi comentariile si nu-ti vine sa crezi ca au trecut 30 de ani....
 • +6 (12 voturi)    
  Hello, Romania, (Vineri, 15 ianuarie 2021, 13:01)

  John M. [utilizator]

  Eminescu n-a publicat pana la varsta de 33 de ani, in ciuda poeziei "Fiind baiet, paduri cutreiram" ce da impresia ca poetul s-a luptat cu nelinistea metafizica daco-romana de mic copil. Aiurea...
  • +6 (6 voturi)    
   Pai n-o fi publicat! (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 0:44)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui John M.

   Una e sa scrii, alta e sa publici, a publica implica mult mai multe resurse...
   Asta nu inseamna ca n -o fi scris, pana la 33 de ani...
 • +9 (13 voturi)    
  Sa fim rezonabili (Vineri, 15 ianuarie 2021, 13:16)

  VOX. [utilizator]

  La "ecologica" nu se studiaza Eminescu.
 • -4 (26 voturi)    
  Oare de ce nu ne miră (Vineri, 15 ianuarie 2021, 16:13)

  landroph [anonim]

  faptul că scrisoarea oamenilor de cultură nu e semnată și de Liiceanu , Pleșu sau ..de pildă ..Boia ?
  • -6 (28 voturi)    
   Plesu, Liiceanu sau Boia (Vineri, 15 ianuarie 2021, 18:20)

   Dilematic [utilizator] i-a raspuns lui landroph

   nu vor semna niciodata un asemenea articol !
   • +1 (1 vot)    
    Oare de ce nu mă miră faptul că (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:27)

    laurandro [utilizator] i-a raspuns lui Dilematic

    utilizatorul Dilematic se face că nu înțelege -
    eu constatam că Liiceanu , Pleșu sau ..de pildă ..Boia ...nu au semnat scrisoarea oamenilor de cultură , nu articolul cațavencului Eugen Istodor .
 • -5 (29 voturi)    
  Atacul grosolan la persoana (Vineri, 15 ianuarie 2021, 17:55)

  Dilematic [utilizator]

  practicat de dl. Istodor este dezonorant pentru autor.
 • -5 (25 voturi)    
  Ministerul Culturii ar trebui sa isi ceara scuze (Vineri, 15 ianuarie 2021, 20:50)

  Victor [anonim]

  Pentru ca s-a aparat de niste acuze nefondate. E de porc ce au facut autorii articolului: sa te plangi de Minister, Ministerul sa indrazneasca sa arate ca nu e asa si tu sa scrii un perdaf ca deh, e ziua lui Eminescu si artistii, ca si jurnalistii, sunt mereu - indiferent ce - nedreptatiti.
 • -5 (23 voturi)    
  un articol praf (Vineri, 15 ianuarie 2021, 23:37)

  visio [utilizator]

  Am înțeles nimic din rândurile astea....ce palme și-a luat Eminescu, ce treabă are cu o cinematografie oricum praf...mizeria asta de articol nu trebuia să existe! Nu este profesionist în niciun fel...
  • -2 (10 voturi)    
   Nu ai ce sa faci! (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 10:28)

   Papalote [utilizator] i-a raspuns lui visio

   Nu te pui cu pcr-ul(pile cunostinte si relatii), care continua sa faca legea pe plaiurile mioritice, atat la privat cat si la stat.
   Ori nu citesti si ai o zi linistita, ori citesti si te imbolnavesti de inima rea.
 • +10 (14 voturi)    
  "politicieni nesimtiti"?? :O (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 0:38)

  Codruta N [utilizator]

  Nu cumva acesta e un pleonasm? :O
 • -4 (20 voturi)    
  ziua culturii-Eminescu (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 10:20)

  truiad [utilizator]

  Cata solidaritate si vehementa din partea breslelor de scriitori, cineasti etc atunci cand e vorba de bani din partea statului...
 • +10 (14 voturi)    
  Valorile liberale (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 12:01)

  maniac [utilizator]

  Astia nu pricep ca oamenii s-au saturat de politruci cu mentalitate de vatafi pe mosie.
 • +4 (12 voturi)    
  incredibil (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 13:17)

  erdeke [utilizator]

  cati postaci are Ministerul Culturii
 • -1 (15 voturi)    
  ministrul culturii si Eminescu (Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, 13:58)

  nicnicnic [utilizator]

  Nu inteleg nimic, nici care o fi nesimtirea ministrului si nici care o fi "palmuiala" lui Eminescu. Cred ca articolul asta a fost scris ca exemplu de "insirand cuvinte goale/Ce din coada au sa sune", doar ca vorbele autorului nu au nici coada... Cu ocazia asta am cautat ce a mai scris omul, si pare rezonabil, dar cum toti mai gresim...
 • -4 (4 voturi)    
  magarie (Duminică, 17 ianuarie 2021, 11:05)

  Ilidia [utilizator]

  Ce a facut "marele" Nanau este o dovada de prostie... Isi face reclama ca orice martafoi prostcrescut...
 • +1 (1 vot)    
  nu stiu de ce nu e la mediu.. (Duminică, 17 ianuarie 2021, 11:32)

  nastratin [anonim]

  Mare jignire pe domn' ministru... nu i-a mers propunerea...tocmai de la dânsu, un așa de mare specialist al PNL, găsit cu mare insistență...și pus lângă Take Ionescu, Spiru Haret și Titu Maiorescu...
 • -2 (2 voturi)    
  Articol... (Duminică, 17 ianuarie 2021, 11:45)

  Dan Plesoianu [anonim]

  Nu inteleg care este problema! Statul (Ministerul Culturii) i-a dat lui Nanau niste sume de bani respectabile. Deci cum adica nu l-au sustinut?! In alte tari (SUA) nu prea exista sustinerea culturii de catre Stat. Vinzi ceea ce produci. Daca nu vinzi, te apuci de alta meserie.
  Deci de ce este suparat Nanau (si sustinatorii sai)? Ca nu a primit si mai multi bani? Ce inseamna multi bani si ce inseamna putini bani? Din pacate, in Romania exista inca mentalitatea comunista, conform careia Statul trebuie sa plateasca artistii. De ce oare?! De ce nu cer artistii instituirea unui sistem de investitii private, bazat pe merit (calitate) si vinzari?!
  • +1 (1 vot)    
   Dupa logica ta manelistii sunt cei mai buni (Duminică, 17 ianuarie 2021, 13:04)

   krank [utilizator] i-a raspuns lui Dan Plesoianu

   Cei mai artisti dintre toti ca vand fara numar....tu crezi ca arta si cultura se compara cu vanzarea de covrigi?
 • +1 (1 vot)    
  PNL se face de ras (Duminică, 17 ianuarie 2021, 13:05)

  krank [utilizator]

  Pe altcineva mai bun nu a gasit?
 • +1 (1 vot)    
  Escrocii (Luni, 18 ianuarie 2021, 8:21)

  SNAIDER PAUL [anonim]

  Voi escrocilor, cand veti trece prin fata statuii Geniului Eminescu sa va descaltati ,sa mergeti tip-til sa nu va auda ca existati ! NEMERNICILOR !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by