Un austriac in varsta de 80 de ani este suspectat ca, timp de peste 40 de ani, a abuzat sexual de cele doua fiice ale sale. Ele au fost practic inchise intreaga lor viata in casa familiei.

Barbatul le-a violat si le-a traumatizat psihic pe cele doua femei, acum in varsta de 53 si 45 de ani, din 1970 pana in luna mai a acestui an, a declarat politia. El le-a interzis, de asemenea, fiicelor lui orice contact social, amenintandu-le regulat cu arma, scrie Le Point in editia electronica de vineri.

De ani de zile, ele au ocupat o singura camera din cele trei ale locuintei familiei, din regiunea Braunau, in apropiere de granita cu Germania.

Cele doua femei cu dizabilitati mentale au spus ca au dormit pe o banca de lemn in bucatarie. Mama lor, care a murit in 2008, a fost abuzata, de asemenea.

Vecinii il descriu ca pe un familist perfect. E spun ca nu au observat nimic iesit din comun in comportamentul sau. Barbatul mergea cu regularitate la slujbele de duminica de la biserica, scrie austrianindependent.com.

Precedentul Josef Fritzl

Situatiaa fost descoperita inluna mai,dupa cefiica cea marel-a impinspe tatal sauintr-o noua incercarede viol, tantindu-l la pamant,a declarat politia.El nu s-a mai putut ridica si a fostgasit douazile mai tarziu,de catreun asistent socialcare veneain mod regulatla domiciliu. El aalertatpolitia.

Omula fost interogatsi a negatfaptele.El a fostdus la spitalpentrutratament siesteacumintr-un azil de batrani dinBraunau.

Procuraturaa deschis oancheta. Barbatul nu a fost arestat, dar are interdictie sa se reintoarcala el acasapentrucel putin sase luni,a spusprocurorul.

Acest cazreaminteste de un altul tot din Austria, cel al lui Josef Fritzl, care si-asechestratfiica, Elisabeth si cei sapte copii ai lor, timp de aproape 24 de ani. JosefFritzl, in varsta de 76 de ani,a fost condamnat lainchisoare pe viatain martie 2009.