Un grav accident a avut loc sambata seara in timpul show-ul german "Wetten Das", cel mai popular din Germania, Austria si Elvetia, cand un concurent a incercat sa sara peste o masina care venea spre el insa a aterizat cu fata in jos si nu s-a mai putut misca, scrie blogul The Daily Herold. Masina era condusa chiar de tatal sau.

Este primul accident in istoria de 26 de ani a emisiunii, in care diferiti concurenti pariaza ca pot realiza diferite cascadorii sau jocuri (numele emisunii s-ar traduce prin "pui pariu?"). Prezentatorul a decis sa opreasca emisiunea, unde urmau sa participe vedete ca Robbie Williams sau Phil Collins.

Emisiunea se transmite si in Austria si Elvetia, care acum si-au schimbat grila de programe pentru sambata seara.

Samuel Koch, un student in varsta de 23 de ani, a pariat ca poate sari peste masini care se indreapta spre el, dupa ce si-a prins un fel de arcuri de talpa unor pantofi speciali, numiti, in engleza, "powerbocks".

A reusit sa sara peste prima masina, iar peste a doua a sarit abia din a treia incercare. Cand a incercat a patra saritura, masina l-a lovit si a aterizat pe podea, cu fata in jos. Producatorii au aratat apoi numai imagini cu publicul din platou, in timp ce doctorii s-au grabit sa ii ofere asistenta lui Koch, care nu se misca.

Dupa 30 de minute, dupa o pauza in care au fost difuzate clipuri muzicale, prezentatorul a anuntat ca acesta poate vorbi si isi poate misca picioarele, insa ca va pune capat emisiunii deocamdata. Koch se afla in spital si este constient.