Autoritatile bulgare au arestat trei capi ai mafiei, dupa asasinarea controversatului ziarist Bobi Tsankov. Ministerul de Interne de la Sofia a anuntat ca o echipa speciala i-a capturat pe Krasimir Marinov si Nikolay Marinov, cunoscuti sub numele "Fratii Marguin", si pe Stefan Bonev, supranumit "Sako". Cei trei sunt lideri ai organizatiilor criminale din Bulgaria, informeaza Novinite.

In luna noiembrie, Stefan Bonev l-a urmarit cu masina pe Bobi Tsankov prin Sofia, amenintandu-l cu moartea. El este cunoscut ca unul dintre capii traficului de droguri din capitala bulgara, in timp ce "Fratii Marguin" sunt printre cei mai puternici lideri ai lumii interlope din Sofia.

Cei trei au fost interogati, dupa ce un controversat jurnalist bulgar, despre care se spune ca avea legaturi cu mafia locala, a fost impuscat mortal, marti, in centrul Sofiei. Bobi Tsankov, in varsta de 30 de ani, a fost impuscat de doi atacatori, a anuntat procurorul-sef al Sofiei, Nikolay Kokinov. Atacul asupra realizatorului radio si TV a avut loc in apropierea catedralei Sf. Nedelya. Potrivit presei bulgare, Tsankov urma sa faca dezvaluiri despre mafia bulgara. Unele informatii sugereaza ca el era apropiat ai unor lideri ai crimei organizate din Bulgaria.

De-a lungul timpului, impotriva sa au avut loc mai multe tentative de asasinat. El a fost arestat in februiarie 2006, fiind acuzat ca a inselat mai multe persoane.