Prinții William și Harry și-au unit forțele, luni, împotriva ”știrii false” publicate de un ziar britanic cu privire la relația lor care ar fi proastă, într-un comunicat comun, relatează AFP.

Printii William si HarryFoto: Captura YouTube

”Pentru frații care oferă o atenție profundă problemelor de sănătate mentală, această utilizare a limbajului incendiar este jignitor și potențial periculos”, au denunțat cei doi fii ai Prințului Charles și Lady Di, când familia regală încearcă să rezolve criza provocată de dorința de independență a prințului Harry și a soției sale, Meghan.

Publicația britanică The Times of London a scris că ducii de Sussex, Meghan și Harry, s-au simțit "dați la o parte" de "atitudinea hărțuitoare" a prințului William, potrivit Mediafax.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a convocat pentru luni o reuniune de urgență, pentru a discuta cu Prințul Harry despre decizia acestuia de a se retrage din viața familiei regale și de a renunța la rolul ce îi revine în cadrul monarhiei. La discuții este așteptată să intervină, prin telefon, și soția prințului, Meghan Markle, în condițiile în care ducesa de Sussex s-a întors în Canada, alături de fiul cuplului regal Archie.