O femeie care a înghițit o pungă cu cocaină după ce și-a făcut check-in-ul în aeroportul din Manchester a murit, conform unor surse oficiale, citate de BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Se pare că, în timp ce aștepta să decoleze spre Dubai, înainte de a trece prin punctele de control, Victoria Buchanan a ingerat punga de plastic plină cu cocaină, pentru a nu fi prinsă. Femeia, în vârstă de 42 de ani, originară din Kilmarnock, Scoția, s-a mutat în Dubai în 2010 și a lucrat ca profesor în Emiratele Arabe Unite.

După o vizită în Marea Britanie împreună cu soțul ei, Mark, ea a intrat în posesia unor droguri în valoare de 200 de lire sterline. Anchetatorii au crezut inițial că Buchanan a fost în șoc anafilactic și i-au administrat un medicament pe care l-a avut în geantă pentru o alergie la ulei de palmier.

Punga de plastic resigilabilă cu cocaină a fost descoperită în urma autopsiei. Soțul ei a spus la audieri că a luat cantități mici de cocaină și că "a fost ceva ce am făcut împreună", iar ea nu ar fi făcut consumat sau făcut vreodată contrabandă cu alte droguri.