India se pregătește pentru una dintre cele mai scumpe nunți din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmează să-i dea mâna fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time.com.

nuntaFoto: YouTube

Evenimentul este estimat la aproximativ 100 de milioane de dolari, potrivit celor care se ocup[ de planificare. Prin comparație, nunta lui prințului Charles și a prințesei Diana, care a avut loc acum 37 de ani, a costat 110 milioane dolari.

Printre invitați se numără celebrități internaționale, cum ar fi Beyonce, politicieni precum Hillary Clinton și oameni de afaceri, printre care și Henry Kravis, potrivit apropiaților. Lista de oaspeți este atât de lungă încât au închiriat cel puțin cinci hoteluri de cinci stele aflate în apropiere.

Potrivit informațiilor din mass-media locală, mai mult de 100 de zboruri vor duce oaspeții la și de la Udaipur Maharana Pratap Aeroport.

În semn de recunoștință pentru orașul Udaipur, familia miresei a donat suficientă mâncare pentru a hrăni 5100 de oameni, trei mese pe zi timp de patru zile și au înființat un bazar pentru a expune 108 picturi tradiționale indiene, ceramică și alte obiecte de artă locale, potrivit unei declarații a unui reprezentant al familiei.

Ceremonia se va desfășura la domiciliul patriarhului, palatul Antilei de 27 de etaje din Mumbai și evenimentele de după nuntă vor avea loc în oraș.