Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a intrat și el în disputa diplomatică dintre Ierusalim și Ankara, el postand pe Instagram o imagine cu ”Fu*k Turkey”, scrie Times of Israel.

HotNews.roFoto: Hotnews

Yair Netanyahu, care a mai stârnit controverse și în trecut cu postările sale pe rețelele sociale, a distribuit o imagine în care litera ”c” este înlocuită de semiluna și steaua de pe stegaul turcesc.

”Yair Netanyahu este o persoană privată și contul lui de Instagram este privat”, a comentat un purtător de cuvânt al familiei Netanyahu.

Război al declarațiilor între Israel și Turcia, după baia de sânge din Fâșia Gaza. Erdogan către Netanyahu: Citește cele 10 porunci

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marți Israelul drept "stat apartheid" și l-a acuzat pe premierul Benjamin Netanyahu că are "sânge palestinian pe mâini", pe fondul unui război al declarațiilor între cele două țări, după ce zeci de palestinieni au murit luni sub gloanțele israeliene în Fâșia Gaza.

Turcia a cerut marți ambasadorului Israelului să părăsească temporar țara. În replică, Israelul a ordonat consulului general al Turciei la Ierusalim să părăsească țara.

Turcia și Israel și-au normalizat relațiile la sfârșitul lui 2016, după o gravă criză declanșată de un raid israelian asupra unei nave a unui ONG turc care se îndrepta spre Fâșia Gaza, în 2010.